به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ بر اساس این دستورالعمل مقرر شد جلسات مستمر کارگروههای تنظیم بازار، اقدام مشترک و آرد و نان در شهرستانها با حضور دستگاهها و ادارات ذیربط برگزار شود.
همچنین بر رصد و نظارت دائمی بر وضعیت بازار کالاهای اساسی، پیش بینی کالاهای مورد نیاز و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در بازار شهرستان، نظارت مستمر بر عملکرد شبکههای حمل و نقل مسافربری درون شهری و برون شهری، نظارت بر عملکرد هتلها و مراکز اقامتی، نظارت و بازرسی برای جلوگیری از احتکار و عرضه خارج از شبکه کالاهای اساسی، استفاده از ظرفیتهای موجود جهت توزیع کالاهای اساسی با قیمت مناسب، اطلاع رسانی از محل عرضه کالاها و برنامهریزی برای خدمات رسانی بانکها نیز تاکید شد.

تامین مکفی و بموقع دام، نظارت بر اجرای صحیح طرح از مزرعه تا سفره، برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا به مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز، تاکید بر رعایت شئونات و شعائر اسلامی و حفظ حرمت ماه مبارک رمضان در همه صنوف و اماکن عمومی، پیگیری تامین سوخت و ذخیره سوخت مورد نیاز در داخل جایگاهها و سوخت مورد نیاز کارخانجات و واحدهای اقتصادی، نظارت بر اجرای طرح تشدید بازرسی و نظارت ویژه ایام پایانی سال، راه اندازی بازارچههای موقت و نظارت بر شیفت پخت عصر برای نانواییها به منظور تامین نان مورد نیاز شهروندان از دیگر مواردی است که در ابلاغ مذکور مورد تاکید قرار گرفته است.
همچنین مقرر شد که با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و ایام تعطیلات پایانی سال و احتمال مراجعه بیشتر مردم به واحدهای نانوایی به ویژه در شیفت پخت عصر، فرمانداران به عنوان رییس کارگروه آرد و نان شهرستان تمهیدات لازم برای تامین به موقع آرد و جلوگیری از ایجاد صف های غیرمتعارف اتخاذ کنند.
تأکید بخش خصوصی بر بحران مواد اولیه و ضرورت اصلاح سیاستهای ارزی و مدیریتی








دیدگاهتان را بنویسید