×
×

اعضای جدید هیات‌مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران مشخص شدند

  • کد نوشته: 502537
  • ۲۳ مهر ، ۱۴۰۴
  • ۰
  • در مجمع عمومی عادی سندیکای صنایع کنسرو ایران که ۲۲ مهر ۱۴۰۴ با حضور ۸۵٪ اعضا برگزار شد، مسعود بختیاری، احسان منتصر، مازیار جمشیدی لاریجانی، امیرعباس سالاری‌پور، محمود توتونچیان، حسن فروزان‌فرد و اکبر خانی رازلیقی به‌عنوان اعضای اصلی هیات‌مدیره و علیرضا سجادیان به‌عنوان بازرس اصلی انتخاب شدند.
    اعضای جدید هیات‌مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران مشخص شدند
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)، در مجمع عمومی عادی سندیکای صنایع کنسرو ایران که روز سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ با حضور حدودا ۸۵ درصد از اعضا برگزار شد، ترکیب جدید هیات‌ مدیره و بازرسان سندیکا با رای مستقیم اعضا تعیین شد. این انتخابات که با مشارکت گسترده و بی‌نظیر فعالان صنعت کنسرو کشور برگزار گردید، جلوه‌ای از همگرایی، مسئولیت‌پذیری و عزم مشترک اعضا برای تداوم مسیر توسعه و تقویت جایگاه این صنعت در کشور بود.

    پس از اخذ و شمارش آرا، نتایج به شرح زیر اعلام گردید:

    اعضای هیات‌مدیره:

    • مسعود بختیاری – ۸۸ رای ‎(۹۰٪ آراء)
    • احسان منتصر – ۸۱ رای ‎(۸۳٪ آراء)
    • مازیار جمشیدی لاریجانی – ۷۳ رای ‎(۷۵٪ آراء)
    • امیرعباس سالاری‌پور – ۶۸ رای ‎(۷۰٪ آراء)
    • محمود توتونچیان – ۵۰ رای ‎(۵۱٪ آراء)
    • حسن فروزان‌فرد – ۳۷ رای ‎(۳۸٪ آراء)
    • اکبر خانی رازلیقی – ۳۶ رای ‎(۳۷٪ آراء)
    • جواد هاتفی اولائی – ۲۸ رای ‎(۲۹٪ آراء)
    • مهدی ظهوریان امین – ۲۴ رای ‎(۲۵٪ آراء)

    بر اساس نتایج نهایی شمارش آراء، آقایان مسعود بختیاری، احسان منتصر، مازیار جمشیدی لاریجانی، امیرعباس سالاری‌پور، محمود توتونچیان، حسن فروزان‌فرد و اکبر خانی رازلیقی به عنوان اعضای اصلی هیات‌مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران و آقایان جواد هاتفی اولائی و مهدی ظهوریان امین به عنوان اعضای علی‌البدل هیات‌مدیره انتخاب شدند.

    بازرسان:

    • علیرضا سجادیان – ۵۸ رای ‎(۶۰٪ آراء)
    • محسن شریعتی دستجردان – ۲۲ رای ‎(۲۳٪ آراء)
    • سعید فروتن – ۱۲ رای ‎(۱۳٪ آراء)

    بر اساس نتایج نهایی شمارش آراء، آقای علیرضا سجادیان به عنوان بازرس اصلی و آقای محسن شریعتی دستجردان به عنوان بازرس علی‌البدل سندیکای صنایع کنسرو ایران انتخاب شدند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *