به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ براساس تحقیقات واحد تحقیق و توسعه گروه صنعتی پژوهشی زرکام (تولید کننده انواع محصولات کانفکشنری) یکی از زیر مجموعه های گروه زر ، مواد فراسودمند نظیر فیبرها، پریبیوتیکها، پروبیوتیکها، آنتیاکسیدانها و ترکیبات فنولیک، نقش کلیدی در بهبود خواص تغذیهای و سلامتی محصولات بیکری ایفا میکنند. این مواد، علاوه بر کاهش خطر بیماریها، کیفیت حسی و مقبولیت مصرفکنندگان را نیز ارتقا میدهند.
یکی از نقاط برجسته این تحقیقات، تمرکز بر استفاده از آنتیاکسیدانها مانند توکوفرولها و ترکیبات فنولی است که با جلوگیری از اکسیداسیون چربیها، ماندگاری و سلامت محصولات بیکری را افزایش میدهند.
همچنین، بهرهگیری از تکنیکهای نوین نظیر میکروکپسولهسازی، به کاربرد موفق پروبیوتیکها در محصولات بیکری کمک کرده است.
با توجه به شیوع بیماریهایی مانند سرطان و افزایش تقاضا برای محصولات سالم، محققان بر این باورند که تولید محصولات بیکری فراسودمند یک ضرورت برای پاسخگویی به نیازهای جامعه امروزی است.
برای مطالعه مقاله مرتبط با این خبر، به لینک ذیل مراجعه نمایید: https://zargroup.ir/post/health-bakery-product-zar
دیدگاهتان را بنویسید