به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ مسعود ترابی اظهار کرد: جو قصیل تابستان امسال به صورت آزمایشی در ورامین کشت شد، که این روزها به مرحله برداشت و بهره برداری رسیده است.
وی گفت: کشت جو قصیل در این بازه زمانی هم از نظر آب دهی و هم بازدهی نتایج بهتری داشته است.
سرپرست مرکز تحقیقات و توسعه کشاورزی استان تهران اضافه کرد: مرکز تحقیقات و توسعه کشاورزی برای اولین بار در کشور به صورت صنعتی و با همکاری بخش خصوصی این طرح را اجرا کرده و در سطح ۱۲ هکتار در ۱۳ شهریور اقدام به کشت قصیل جو کردیم.
وی با بیان این که اکنون در حال برداشت جو قصیل هستیم، گفت: با دو هزار و ۵۰۰ متر مکعب آب در فاصله ۷۵ تا ۸۰ روز حدود ۲۵ الی ۳۰ تُن علوفه تولید کردیم، در واقع به ازای هر متر مکعب ۱۰ الی ۱۱ کیلوگرم علوفه تولید شده است، این تغییر زمان کشت بهره وری را افزایش داد و مشکل دامداران برای علوفه را رفع کرد.
ترابی اظهار کرد: در فصل تابستان به ازای هر متر مکعب آب پنج کیلوگرم علوفه تولید میشد، که اکنون و در این طرح جدید میزان بهره وری دو برابر شده است.
دیدگاهتان را بنویسید