به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ امیر نائلی، مهندس طراح و مدیر فنی شرکت ماشین سازی کوشش کاران در مصاحبه با خبرنگار ما در خصوص فعالیت این شرکت بیان کرد: شرکت کوشش کاران به عنوان یکی از اولین شرکت ها در زمینه تولید ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی در سال ۱۳۶۳ خورشیدی فعالیت خود را آغاز نمود. این شرکت درآغاز کار با چهار نفر پرسنل و با طراحی و ساخت یک نمونه دستگاه پرکن برای مایعات غلیظ نظیر مربا، رب، عسل و مایونز وارد بازار تولید گردید و به سرعت در مدت کوتاهی بازار خوبی پیدا کرد بطوریکه توانست اعتماد اکثر کارخانه های صنایع غذایی را به دست آورد و امروزه با توسعه بخش طراحی و تولید، علاوه بر افزایش سطح تولید خود به ۸۰ نوع دستگاه، سهم قابل توجهی از بازار ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی در ایران را به خود اختصاص داده است. هم اکنون بیش از ۱۲۰۰ کارخانه کوچک و بزرگ در ایران و خارج از ایران با این شرکت همکاری دارند.
مهندس نائلی در خصوص صادرات این شرکت گفت : ۸۰ درصد بازار افغانستان در حوزه ماشین آلات بسته بندی مایعات را این شرکت در دست دارد و همچنین به کشور های عراق ، ترکیه ، امارات, کشورهای CIS نظیر ترکمنستان و آذربایجان صادرات دارند.
مدیر فنی شرکت کوشش کاران در پاسخ به مشکلات و چالش های موجود در بخش صادرات و واردات به خبرنگار ما اظهار کرد : متاسفانه هر سال مشکلات جدیدی در بحث صادرات ایجاد میشود و مراودات مالی در کشور های دیگر روز به روز ضابطه مندتر میشود.
وی گفت: متاسفانه به دلیل تحریم ها و اینکه بانک های ما حتی در افغانستان و عراق هم فعالیت ندارند نقل و انتقال پول معضل است زیرا امکان انتقال پول به صرافی ها و حساب های دیگر به علت بحث مالیاتی و حسابرسی امکان پذیر نیست.
همچنین افزود: واردات هم به این همین سمت حرکت میکند برای مثال ۱۰سال پیش اگر از چین کالایی خریداری میشد پول از هر حسابی به هر حسابی امکان جابهجایی وجود داشت ولی در زمان حاضر در چین هم ضوابط مالی مانع انتقال پول به غیر از حساب خودمون میشود.
نائلی با اشاره به اینکه سیستم مالی دنیا به سمت نظام مند شدن میرود عنوان کرد: نادیده گرفته شدن بحث FATF توسط مسئولین سبب جمع نشدن پول های نامعلوم و پول شویی میشود و متاسفانه بخش صادرات ما هم در بخش پول های نامعلوم قرار دارد.
وی تصریح کرد: ادامه داشتن این روند سبب از دست رفتن بازارهای صادراتی میشود که در حال حاضر هم بازارهای صادراتی عراق به این سمت رفته است.
امیر نائلی در پاسخ به سوال مشکلات موجود در ساخت ماشین آلات گفت: به دلیل نوسانات ارزی بعضی از قطعات وارد نمیشود و همینطور به علت کمبود مواد اولیه با قیمت بالاتری از عرف جهانی به دست ما میرسد و گاها این قطعات از برند های خوبی نبوده و روی کیفیت کار تاثیر میگذارند.
دیدگاهتان را بنویسید