به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ مجتبی خاشی گفت: مهمترین ارقام پسته باغات شهرستان خاش شامل فندقی، کله قوچی، اکبری و احمدآقایی است.
وی تصریح کرد: کار برداشت پسته از اواخر مردادماه بصورت دستچین آغاز و در اوایل مهرماه به اتمام رسیده است.
مدیر جهاد کشاورزی خاش گفت: بخشی از محصول تولیدی پس از جمع آوری از باغات جهت فرآوری به واحدهای ضبط پسته شهرستان جهت پوست گیری و درجه بندی ارسال میشود.
وی اظهار کرد: پسته تولیدی در شهرستان خاش از کیفیت و مرغوبیت بالا و بازار پسندی مناسبی برخوردار است.
خاشی تصریح کرد: پسته در مناطق پشتکوه، دشت آبخوان و پایین شهر این شهرستان کشت میشود.
وی خاطر نشان کرد: هم اینک هشت مرکز ضبط پسته در این شهرستان وجود دارد که کار جداسازی پوست پسته تر، پسته معیوب و خشک را انجام میدهد و در نهایت پسته مرغوب وارد بازار میشود.
دیدگاهتان را بنویسید