به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، خسروی مدیر جهاد کشاورزی بن گفت: سطح زیر کشت لوبیا سبز در چهارمحال و بختیاری ۴۰ هکتار است که ۹۵ درصد آن در شهرستان بن واقع شده است.
وی با بیان اینکه میانگین برداشت در هر هکتار ۴۵ تن است، پیش بینی کرد: امسال نزدیک به ۲ هزار تن لوبیا سبز از مزارع استان برداشت شود.
خسروی گفت: ارتفاع، روهای آفتابی بلند و شبهای خنک کیفیت لوبیای سبز این منطقه را متفاوت کرده است.
به گفته محققان علوم تغذیه؛ لوبیا سبز برخلاف انواع لوبیا دارای کالری پایین بوده و مصرف آن علاوه بر لاغری به کاهش کلسترول خون کمک میکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
دیدگاهتان را بنویسید