به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛به نقل از ایرنا، علی دیانتی افزود: امسال حدود ۶۰ هکتار زمین زراعی در سطح شهرستان شاهین دژ در جنوب آذربایجان غربی به زیر کشت کرفس رفته و میانگین تولید کرفس ۶۵ تن در هر هکتار است.
وی بیان کرد: کرفس به صورت نشایی کشت می شود و نشاهای کرفس توسط خود کشاورز یا از استان اصفهان تهیه می شود، آبیاری این محصول نیز با نوار تیپ انجام می گیرد.
وی ادامه داد: این محصول به صورت بهاره در اردیبهشت ماه کشت شده و برداشت این محصول از اواخر مهرماه در سطح استان انجام میگیرد.
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار کرد: امسال ۴۰ نفر بهره بردار به صورت مستقیم در سطح شهرستان مشغول کشت و کار محصول کرفس بوده و از این طریق کسب درآمد میکنند.
خواص کرفس بسیار است چنانچه کرفس را سلطان سبزیها مینامند. در میان هزاران خواص کرفس میتوان درمان انواع بیماریهای داخلی و پوستی را به دست آورد.
براساس اظهارات کارشناسان طب سنتی خوردن کرفس دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتیهای اعصاب، آرتروز، روماتیسم را تسکین میدهد.
شاهین دژ در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای بیش از ۱۰۰هزار هکتار اراضی زراعی است که از این مقدار ۲۵ درصد به صورت آبی کشت می شود.
دیدگاهتان را بنویسید