به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)، نمایشگاه تخصصی صنعت قهوه با حضور جمعی از متخصصین و میهمانان خارجی از جمله سفرای برزیل و سوئیس افتتاح شد.
در مراسم افتتاحیه محمدرضا مرتضوی رئیس هیئت مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی با تقدیر از شرکتهای تولیدکننده قهوه و انجمن صنعت قهوه از پیشرفت چشمگیر این صنعت تقدیر کرد وو گفت : نقطه مثبت این صنعت ، کمرنگ شدن محصولات قاچاق به علت توسعه و کیفیت محصولات فراوری شده در کشورمان است.
وی ادامه داد: امروز ایران در جایگاهی قرار دارد که با فعالیت حدود ۲۷۰ کارخانه در حال خدماتدهی هستند.
رئیس کانون انجمن صنفی صنایع غذایی کشور با بیان اینکه تعداد مصرفکنندگان قهوه افزایش یافته است، اظهار کرد: یکی از چالش صنایع تبدیلی از جمله صنعت قهوه این است که بخش صنعتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت تصمیمگیری میشود اما در خصوص تأمین مواد اولیه این صنعت وزارت جهاد کشاورزی برنامهریزی و تصمیم میگیرد.
وی اظهار کرد: این دوگانگی باعث شده تا فهم مشترکی از نیازها که در حال رشد است وجود نداشته باشد.
رئیس انجمن صنفی آردسازان کشور با اشاره به بخشنامههای خلقالساعه، تصریح کرد: دستورالعملهای یکشبه برای فعالیت صنایع غذایی چالش ساز است. در حالی که ما باید مواد اولیه صنایع غذایی از جمله قهوه هنگام خرید باید در زمان برداشت باشد تا بتوان با قیمت مناسب تهیه کرد.
مرتضوی افزود: دره و قله قیمتی محصولات هنگام خرید از بازار جهانی بسیار مهم است.
رئیس کانون انجمن صنفی صنایع غذایی کشور در پایان عنوان کرد: صنعت قهوه در کشور رشد قابل توجهی داشته به طوری که سال ۹۸ حدود ۸ هزار تن قهوه وارد کشور شد و این عدد سال گذشته به ۳۳ هزار تن رسید.
در ادامه این برنامه ادواردو گرادایلونه سفیر برزیل و همچنین خانم نادین اولیوری لوزانو سفیر کشور سوئیس و نماینده پژوهشگاه استاندارد به ایراد سخنرانی پرداختند.
سپس این نمایشگاه با حضور پیام باقری”نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران”،احمد فتح الهی “نایب رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران” و رئیس و اعضای هیئت مدیره انجمن صنعت قهوه افتتاح شد.
گفتنی است این نمایشگاه از ۷ آذر آغاز به کار کرده و امروز ۱۱ آذر به کار خود پایان خواهد داد.
مرکز نمایشگاهی ایران مال ازساعت ۱۲ ظهر لغایت ۲۱ میزبان عموم بازدیدکنندگان خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید