×
×

بهروز فروتن مطرح کرد: پیشروی صنعت غذا با تکنیک و مفاهیم علمی روز

  • کد نوشته: 495583
  • ۳۰ آبان ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • بهروز فروتن گفت: صنعت کنسرو قابلیت رشد بیشتر دارد و به نسبت دو سال گذشته، تمام واحدهای صنایع غذایی با تکنیک و مفاهیم علمی روز پیش می‌روند.
    بهروز فروتن مطرح کرد: پیشروی صنعت غذا با تکنیک و مفاهیم علمی روز
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، بهروز فروتن بنیانگذار گروه صنعتی بهروز در حاشیه همایش نقش صنعت کنسرو در تامین امنیت غذایی و اولین نمایشگاه تخصصی صنعت کنسرو و صنایع وابسته گفت: صنعت کنسرو کشور توسط آقایان میکائیلیان، ظهیری، عظیمی، قازاریان و پیرایش که دیگر در بین ما نیستند، بنیانگذاری شده است.

    فروتن با بیان اینکه در گذشته سه گروه صنعت غذا وجود داشت، افزود: صنعت آرد و قند و شکر وابسته به دولت و مابقی تشکل‌های موجود، منسجم در صنعت کنسرو بودند.

    وی گفت: با وجود تشکیل انجمن‌های متعدد ولی همچنان صنعت کنسرو به طور تخصصی توسعه چشمگیری داشته است و تمایل مصرف‌کنندگان به غذاهای آماده و نیمه آماده، نشان از رونق بازار و رشد فعالیت‌های علمی و کیفی در صنعت کنسرو دارد.

    این پیشکسوت صنعت غذای کشور با اشاره به اینکه صنعت کنسرو قابلیت رشد بیشتر دارد، عنوان کرد: حتی نسبت به دو سال گذشته، تمام واحدهای صنایع غذایی با تکنیک و مفاهیم علمی روز پیش می‌روند.

    فروتن در خصوص پاتوق فعالین اقتصادی کشور گفت: فارغ از مسائل اقتصادی که به طور تخصصی در واحدهای تولیدی وجود دارد پاتوق یک همگرایی بین تمام صنعتگران کشور است تا بستری برای تبادل نظر و ارتباطات فرهنگی و اجتماعی باشد.

    بهروز فروتن در نهایت گفت: پیروزی از آن کسانی است که با وجود تمام سختی‌های تولید، در کیفیت حرف اول را می‌زنند زیرا ایران برای ما افتخارآفرین است.

    منبع: پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)،

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *