به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)، به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، در حاشیه سیودومین نمایشگاه ایراناگروفود، مهندس بهنام ابراهیمی، مدیرعامل گروه بلوعدن، ضمن معرفی محصولات جدید این گروه، به صراحت از چالشهای جدی سرمایهگذاری در صنعت غذا و نوشیدنی سخن گفت. وی با انتقاد از نبود زیرساخت مناسب و سیاستگذاریهای متناقض، از خروج سرمایه و تضعیف انگیزه تولیدکنندگان داخلی ابراز نگرانی کرد.
رونمایی از نوشیدنی کودکانه «بیبی باس»
مهندس ابراهیمی در ابتدای گفتگو، با اشاره به حضور پررنگ گروه بلوعدن در نمایشگاه، از محصول جدید این شرکت با عنوان «بیبی باس» رونمایی کرد و گفت: «امسال موفق شدیم پس از سالها فعالیت در بخش نوشیدنی، یکی از مدرنترین کارخانههای خاورمیانه را با سبدی شامل ۱۵۰ آیتم کالایی راهاندازی کنیم. محصول Baby boss با هدف سلامتمحوری و بر پایه برند جهانی محبوب کودکان طراحی شده و در قالب بستهبندیهای متنوع پِت، شیشهای و پکنیگ روانه بازار شده است.»
وی افزود: «بیبی باس فقط یک نوشیدنی سرگرمکننده برای کودکان نیست؛ بلکه با ترکیبات غنی از ویتامینها، برای گروههای سنی مختلف قابل استفاده است.»
ورود به بازار نانهای غنیشده با برند «سپاس»
ابراهیمی با اشاره به توسعه فعالیت گروه بلوعدن در زمینه تولید نان نیز گفت: «با الهام از جمله نوستالژیک “بابا آب داد، بابا نان داد”، تصمیم گرفتیم به حوزه نان هم ورود کنیم. تحت برند سپاس، امسال موفق شدیم نانهایی غنیشده با ارزش تغذیهای بالا تولید و در نمایشگاه گلفود نیز عرضه کنیم.»
وی ادامه داد: «تحقیقات نشان داده که ایران باستان بیش از ۲۵۰۰ نوع نان داشته و ما تلاش کردیم با تکیه بر منابع بومی، نانهایی تولید کنیم که نیازهای تغذیهای یک دانشآموز را در وعده صبحانه تأمین کند.»
شعار سال روی کاغذ مانده است
مدیرعامل گروه بلوعدن در بخش مهمی از این گفتگو، به انتقاد از عملکرد مسئولان در تحقق شعار سال پرداخت و گفت: «سه ماه از سال گذشته اما نهتنها حمایتی از تولید ندیدهایم، بلکه شرایط بدتر هم شده است. مسئولان خود مانع سرمایهگذاری هستند. ما سالهاست کالا به کالا تهاتر میکنیم؛ تحریم داخلی، بزرگترین مانع ماست.»
ابراهیمی ادامه داد: «چطور باید به شریک خارجیام اطمینان بدهم که ایران محل امنی برای سرمایهگذاری است، وقتی هفتهای دو روز برق قطع میشود؟ در همین نمایشگاه، نمایندههای خارجی کنار ما نشستهاند و در طول روز چندین بار برق غرفه قطع شده، یخچال سوخته، و تجهیزات آسیب دیدهاند.»
ساختار نداریم، سیاست نداریم
ابراهیمی با لحنی انتقادی و در عین حال دلسوزانه گفت: «از بانک سپه دعوتنامه برای سرمایهگذاری گرفتیم، اما پرونده ما یک سال و نیم است خاک میخورد. کارخانهای که یک هکتار سوله آماده دارد و ماشینآلاتش منتظر نصب است، همچنان بلاتکلیف مانده. بعد چطور میخواهند سرمایهگذار خارجی جذب کنند؟»
وی از راهکارهای خود برای حل بحران انرژی نیز گفت: «موتورهای بیالدیسی میتوانند برق کشور را نجات دهند. مذاکرات لازم را با تولیدکننده چینی انجام دادهام، اما بهدلیل نبود حمایت، تصمیم دارم این پروژه را در عمان یا امارات اجرا کنم.»
اجازه بدهند فقط کارمان را بکنیم
در پایان گفتگو، مهندس ابراهیمی گفت: «خواهش من از دولت این است که برای ما قانون وضع نکند! اقتصاد، ذاتاً مسیر خودش را پیدا میکند؛ فقط دخالت نکنند و اجازه بدهند کارمان را بکنیم. تولیدکننده امروز با خون دل به این نقطه میرسد، اما فردا معلوم نیست بتواند ادامه دهد.»
دیدگاهتان را بنویسید