×
×

جوجه ریزی در کردستان ۲۳ درصد افزایش یافت

  • کد نوشته: 491167
  • ۱۰ مرداد ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: میزان جوجه ریزی از ابتدای سال جاری تا پایان تیر ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش نشانی می‌دهد.
    جوجه ریزی در کردستان ۲۳ درصد افزایش یافت
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد بیانی گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان تیر ماه میزان جوجه ریزی در واحد های مرغداری استان ۱۸ میلیون و ۲۱۵ هزار و ۴۰۰ قطعه بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش نشان می دهد.

    معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه ۷۵۴ واحد مرغداری در سطح استان وجود دارد، افزود: امسال میزان جوجه ریزی در استان برعهده  ۲۲۴ واحد مرغداری بوده است.

    وی با بیان اینکه نیاز استان در تامین مرغ تکمیل است، گفت: مصرف مازاد بر نیاز به استان‌های همدان، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، کرمانشاه و اهواز مرغ گرم صادر می شود.

     بیانی وضعیت استان در تولید مرغ را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: قیمت مرغ در سطح بازار هم اکنون برای مصرف کننده کیلویی ۸۵ هزار و ۹۰۰ تومان است.

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *