به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، حسن فروزان فرد رئیس هیئت مدیره گروه صنایع غذایی کامبیز در همایش نقش صنعت کنسرو در تامین امنیت غذایی و اولین نمایشگاه تخصصی صنعت کنسرو و صنایع وابسته گفت: همایش صنعت کنسرو نمایشی از توانمندی و سابقه فعالان این صنعت، مخصوصا برندهای مطرح و مردمی بود.
فروزان فرد با بیان اینکه در مجموعه کامبیز بر روی تولید سری جدید محصولات، بسته بندیهای جدید و فرم جدید محصولات تمرکز شده است، افزود: امسال شربت سرکه انگبین کامبیز تولید شده با سرکه طبیعی و شکر قهوهای در بسته بندی جدید و با طعم واقعیتر و با کیفیتتر در بازار عرضه شده است.
وی گفت: تولید کشک تنقلاتی، ایجاد تنوع در ترشیجات و خَلق مزههای جدید نیز در دستور کار این برند غذایی قرار دارد.
رئیس هیئت مدیره صنایع غذایی کامبیز عنوان کرد: برندهای باسابقه صنایع غذایی علی رغم تمام مشکلات موجود در فضای عمومی کسب و کار، ارتباط بلند مدتی با مصرفکنندگان برقرار کردهاند که این اعتماد زمینه بقا و حیات را برای آنها فراهم مینماید.
فروزان فرد ضمن اشاره به اینکه از دیرباز محصولات کامبیز برای ایرانیهای مقیم خارج از کشور و کسانی که ذائقه آنها به محصولات غذایی ایرانی نزدیک تر است، صادر میشود، گفت: انواع نوشیدنیها، چاشنیها، آبلیمو، آبغوره و انواع ترشی هماهنگ با ذائقه ایرانی تولید میشود.
این فعال صنایع غذایی در ادامه افزود: محصولات کامبیز بیش از دو دهه به آمریکای شمالی، کانادا، اروپای مرکزی، اروپای غربی و استرالیا صادر شده است.
این عضو اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: در حال حاضر ناترازی انرژی برای تمام صنایع به یک چالش تبدیل شده است ولی در صنعت غذا زمان استفاده از مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است که قطعیهای مکرر برق و گاز آثار مخربی داشته که حتی ظرفیت تولید را مختل میکند.
رئیس کمیسیون حکمرانی سازمانی اتاق تهران خاطرنشان کرد: قیمت گذاری دستوری و الزام به ثبت قیمت تولیدکننده و قیمت مصرفکننده که فقط در اقتصاد ایران وجود دارد، اداره امور را گرانتر، انبارداری را پردردسر، حمل و نقل را دچار آسیب و تعامل با مشتریان را دشوارتر میکند که امیدواریم با تلاش سندیکای صنایع کنسرو و اتاق بازرگانی این مشکلات برطرف شود.
وی با بیان اینکه در صنعت کنسرو نیروی انسانی زیادی مشغول به فعالیت هستند و ضایعات مواد کشاورزی به حداقل میرسد، گفت: بازگشت ارز حاصل از صادرات از دیگر چالشهای صنعت غذا میباشد که امیدواریم در بخش صنعت غذا و کشاورزی با تمهیدات دولت این مسئله برطرف شود تا انگیزه تولید و صادرات افزایش یافته و افت فروش به وجود نیاید.
حسن فروزان فرد در نهایت بیان کرد: انتخابهای دولت چهاردهم این نوید را میدهد که شرایط گفتگو و تعامل بخش خصوصی با مسئولین دولتی مهیا است همچنین در تشکلهای بخش خصوصی و با شکلگیری کمیسیون نوپای صنعت غذا در اتاق بازرگانی ایران ظرفیتهای مناسبی برای ارائه مشورت و ایده پردازی به دولت فراهم شده است.
دیدگاهتان را بنویسید