×
×

دستیابی به امنیت غذایی نباید به قیمت ازبین رفتن منابع طبیعی تمام شود

  • کد نوشته: 494954
  • ۱۳ آبان ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • سرپرست مدیریت آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: رسیدن به امنیت غذایی نباید به قیمت فرسایش خاک و از بین رفتن منابع طبیعی ما انجام شود زیرا سال ها طول می کشد تا مقدار خیلی کمی خاک تولید شود.
    دستیابی به امنیت غذایی نباید به قیمت ازبین رفتن منابع طبیعی تمام شود
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ به نقل از ایسنا، مهدی اعتمادی در جلسه هماهنگی روز جهانی خاک گفت: خاک به عنوان محیط رشد گیاهان و محصولات کشاورزی بسیار اهمیت دارد وماموریت اصلی جهاد کشاورزی تامین امنیت غذایی بر پایه ی توسعه ی پایدار است.

    سرپرست مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به اینکه هرساله مقدار زیادی از خاک ما بر اثر سیلاب شسته و به دریا ریخته یا پشت سدها جمع می شود بیان داشت: این معظل بزرگی است که باعث فقیر ترشدن خاک می شود.

    بر اساس این گزارش به نقل از جهاد کشاورزی بوشهر، اعتمادی فرسایش شیمیایی و فیزیکی، شوری، تراکم، آلودگی سموم و تغییر کاربری را از تهدیدهای خاک برشمرد و گفت: بخش صنعت نگاه توسعه ی پایدار به خاک ندارد.

    وی تصریح کرد: اقلیم و محیط زیست ما ظرفیت محدودی دارد و ما نمی توانیم بیش از توانش از آن بهره برداری کنیم زیرا به نابودی کشیده می‌شود.

    سرپرست مدیریت آب و خاک جهاد کشاورزی بوشهر اضافه کرد: بخش صنعت نفت و پتروشیمی منابع آب و خاک ما را نابود کرده و حق آلایندگی را به سختی پرداخت می‌کند.

    اعتمادی با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی و توجه به حفاظت از خاک ادامه داد: ما باید اهمیت خاک و حفظ آن را به نسل آینده و جوانان نشان بدهیم و رسانه‌ها در این زمینه می توانند بسیار مفید و تاثیرگذار باشند.

    منبع: ایسنا

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *