×
×

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران: تغییر قیمت نان در حال بررسی است

  • کد نوشته: 500095
  • ۶ خرداد ، ۱۴۰۴
  • ۰
  • محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران در خصوص تغییر قیمت نان‌های سنتی گفت: هنوز در این مورد تصمیم‌گیری نشده و موضوع در حال بررسی است و نتایج به زودی اعلام می‌شود.
    رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران: تغییر قیمت نان در حال بررسی است
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)، امسال افزایش نرخ کالاهای اساسی در حال رقابت با یکدیگر هستند. نان قوت غالب ایرانیان بوده و بیش از ۴۰ درصد از کالری روزانه آنها را تأمین می‌کند.

    دولت آرد یارانه‌ای نانوایی‌های سنتی اعم از سنگک، بربری، تافتون و لواش را تأمین می‌کند که هزینه زیادی برای قوه مجریه دارد اما این امر یک روند معمول در تمام کشورها بوده و حتی در آمریکا هم دولت برای اقلام اساسی و روزانه مردم یارانه می‌پردازد.

    ماکارونی و نان‌های حجیم و صنعتی با افزایش قیمت آرد آنها و حذف یارانه آرد دریافتی آنها افزایش یافته و این امر نیز از سوی نانوایان سنتی هم در حال پیگیری است.

    بنا بر گفته برخی مسئولان امر دستورالعمل تغییر قیمت نان باید از سوی ستاد تنظیم بازار تدوین شود و هنوز در این خصوص تغییری اعمال نشده است.

    محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران در خصوص تغییر قیمت نان‌های سنتی گفت: هنوز تصمیم‌گیری نشده و موضوع در حال بررسی است.

    وی اعلام کرد: نتایج بررسی‌ها به زودی اعلام می‌شود.

    منبع: خبرگزاری مهر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *