به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)؛ به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و رئیس کنگره با بیان اینکه انجمن در سال ۱۳۶۴ تاسیس شده است، گفت: به جز برخی سالها، تا به امروز همه ساله این کنگره توسط انجمن برگزار شده است.
عزیزی با اشاره به اینکه انجمن علوم و صنایع غذایی ایران جز انجمنهای قدیمی در زمینه غذا است افزود: پس از سندیکای صنایع کنسرو دومین انجمن تاسیس شده است لذا متشکل از اساتید دانشگاهی، متخصصین اجرایی صنعت غذا، شرکتهای برتر صنایع غذایی و حتی انجمنهای دیگر مرتبط میباشد و مراکز علمی آموزشی صنعت غذا نیز توسط انجمن پایهگذاری شده است.
وی افزود: انجمن سعی کرده که در راستای ارتقای علمی و به روزرسانی علم غذا با کارخانجات و شرکتها در ارتباط باشد و برای تصمیم سازی و تصمیم گیریها در جلسات سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد و وزارتخانهها حضور داشته باشد.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: امسال حدود ۶۵۰ مقاله برای کنگره ارسال شد که ۵۰ مقاله آن خارجی و مربوط به کشورهای همسایه بود ولی به دلیل شرایط موجود و لغو پروازها، خودشان حضور نداشتند.
عزیزی افزود: حدود ۶۰ مقاله نیز برای سخنرانی پذیرفته شده که طی دو روز ۳۵ سخنرانی داخلی و خارجی به صورت آنلاین، از طریق اسکای روم و یا ویدئوهای ضبط شده انجام خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: در این دوره تمام رشتههای صنایع غذایی از جمله لبنیات، صنعت روغن، غلات، گوشت و فرآوردههای دامی از ابتدای تولید تا پخش، توزیع و حتی مسائل امنیت و ایمنی کار جز محورهای کنگره بودند همچنین در طی سال جشنوارههای مختلف لبنی، غلات و جشنواره صادرات همزمان با نمایشگاه اگروفود نیز توسط انجمن برگزار میشود.
دیدگاهتان را بنویسید