×
×

سازوکار مجلس برای تحقق خودکفایی محصولات غذایی

  • کد نوشته: 495916
  • ۱۲ آذر ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه، سازوکار حمایت از بخش دام و تحقق خودکفایی تولید گوشت قرمز را تعیین کردند.
    سازوکار مجلس برای تحقق خودکفایی محصولات غذایی
  •  به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی بند (م) تبصره ۱ لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ را به تصویب رساندند.

    طبق این مصوبه، وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است در راستای حمایت از بخش دام، طیور و آبزیان کشور و تحقق خودکفایی تولید گوشت قرمز و افزایش ضریب خود اتکایی روغن و دانه‌های روغنی، تولید میوه‌های گرمسیری و همچنین تولید شکر کشور و گوشت سفید معادل یک درصد (۱%) از ارزش واردات نهاده‌های دامی شامل ذرت، کنجاله، سویا، جو، روغن دانه‌های روغنی، میوه‌های گرمسیری، شکر، برنج و پنبه را أخذ و مبالغ حاصل را به ردیف درآمد- هزینه‌ای…. واریز نماید.

    منبع: خبرگزاری مهر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *