به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ این همایش در تاریخ ۲۸ و ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد و با توجه به اینکه این کنگره به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنگره در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این کنگره ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنگره با دریافت گواهی کنگره استفاده نمایید.
بر اساس این گزارش، محورهای این کنگره عبارتند از:
کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات غذا
روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
امنیت و ایمنی مواد غذایی
بحران آب و صنایع غذایی
غنی سازی مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
فرمولاسیون مواد غذایی
صنایع فرآوردههای گوشتی
صنایع فرآوردههای غلات
صنایع بستهبندی مواد غدایی
صنایع فرآوردههای لبنی
صنایع روغن
سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی
به گزارش ایرانفودنیوز: جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنگره به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
https://ifstacongress30.modares.ac.ir
دیدگاهتان را بنویسید