×
×
محسن امینی “رئیس هلدینگ میلانا” مطرح کرد: لزوم تشکیل پاویون برای کمیسیون صنایع غذایی در نمایشگاه‌های تخصصی
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، دکتر محسن امینی رئیس هیئت مدیره هلدینگ میلانا ضمن بیان اینکه این گروه در حوزه غذا و دارو فعالیت دارد، گفت: مجموعه‌های گلوکوزان و نوش دارو از زیرمجموعه‌های مهم این هلدینگ می‌باشد.

    امینی بیان کرد: این هلدینگ با تفکر تولید و صادرات در حال توسعه و گسترش است و تولید روغن‌های خوراکی و تامین کالای اساسی مورد نیاز مردم در دستور کار قرار دارد.

    رئیس هیئت مدیره هلدینگ میلانا با بیان اینکه برای صادرات باید با یک تفکر و پایه صحیح به صورت نفوذی و عمقی در بازارهای صادراتی حضور داشت، گفت: گلوکوزان محصولات فروکتوز و گلوکز مخصوص صنعت غذا را به چندین کشور صادر می‌کند.

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: جلسات ماهانه این کمیسیون با حضور فعالین این حوزه و تشکل‌ها که همگی دارای ایده هستند در راستای تحول در این صنعت برگزار می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران به دنبال همفکری با دولت و مجلس در حوزه سیاست‌گذاری‌های درست و تنظیم قوانین است، افزود: قصد داریم در جایگاه اتاق و بخش تخصصی و خصوصی صنعت غذا در خصوص مسائلی چون حذف ارز ترجیحی در صنعت غذا، حذف قیمت‌گذاری دستوری، تعامل در خصوص انتخاب رایزن بازرگانی مناسب به مسئولین مشورت بدهیم.

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران بیان کرد: این کمیسیون باید در نمایشگاه‌های تخصصی صنعت غذا پاویون داشته باشد.

    این فعال صنعت غذا با بیان اینکه بزرگترین آفت برای بخش بازرگانی و تولید صدور قوانین لحظه‌ای بدون درنظر گرفتن مسائل بین‌المللی است، تصریح کرد: در این خصوص با وزاتخانه‌ها در خصوص این قضیه صحبت شده زیرا دغدغه صنعتگران است و برای تدام حضور در بازارهای صادراتی و در راستای حمایت از تولید باید از صدور قوانین غیرکارشناسی و غیرتخصصی اجتناب شود.

    وی در ادامه افزود: پس از عقد قرارداد بین المللی امکان لغو آن وجود ندارد و مسئولین در کمیسیون‌های کشاورزی، صنعت و کمیسیون حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی باید این مورد را در نظر داشته باشند.

    رئیس هیئت مدیره هلدینگ میلانا با بیان اینکه نمایشگاه شیرینی و شکلات بسیار خوب برگزار شد ولی باید در جهت تخصصی تر شدن نمایشگاه‌ها اقداماتی صورت پذیرد، خاطرنشان شد: عقد قراردادهای بین المللی و مذاکرات تجاری باید برای تولیدکنندگان در نمایشگاه‌ها فراهم شده و از ورود افراد غیرمتخصص و کودکان به نمایشگاه خودداری شود.

    محسن امینی در پایان گفت: صنعت غذا در کشور دارای فرصت‌های بسیاری است و از تولید محصولات با کیفیت و نگاه انسان محورانه فعالین صنعت غذا و کارآفرینان بزرگ صنعت غذای کشور تشکر می‌کنم.

    منبع: پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *