به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی انصاری دوگاهه با اشاره به اینکه افزایش و حساسیت روی نظارت بر تولید کنندگان محصولات کشاورزی باعث افزایش کیفیت محصولات میشود، گفت: امیدوار هستیم که وزارت جهاد کشاورزی هرچه سریعتر موضوع شناسنامه کردن باغات را اجرایی کند در این صورت میتوانیم ضمن همراه کردن تولید کنندگان محصولات کشاورزی افزایش کیفیت محصولات نظارت بهتری نیز در سطح عرضه داشته باشیم.
وی افزود: در حال حاضر پایش سلامت ۲۵ الی ۳۰ محصول خام کشاورزی در برنامه عملیاتی سطح عرضه وجود دارد.
انصاری تصریح کرد: ۸ محصول از جمله خیار گلخانهای و جالیزی، گوجه فرنگی گلخانهای و جالیزی، سیب زمینی، پیاز، سیب و پرتقال به طور مرتب توسط سازمان غذا و دارو پایش میشوند.
به گفته وی محصولات خام کشاورزی از نظر باقیمانده سموم، فلزات سنگین، نیترات و نیتریت در آزمایشگاههای سازمان غذا و دارو پایش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید