×
×

مهدی خان‌محمدی بنیانگذار نان سحر: کاهش ضایعات نان با حذف یارانه آرد

  • کد نوشته: 494793
  • ۹ آبان ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • مهدی خان محمدی بنیانگذار گفت: امیدواریم واحدهای صنعتی، سنتی و محلی با عدم دریافت سوبسید برای آرد؛ با تولید نان با کیفیت، شاهد از بین رفتن ضایعات نان شویم.
    مهدی خان‌محمدی بنیانگذار نان سحر: کاهش ضایعات نان با حذف یارانه آرد
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)؛ به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، مهدی خان محمدی بنیانگذار گروه صنعتی نان سحر گفت: در تولید نان صنعتی چالش‌های فراوانی وجود دارد که سال‌ها به آن پرداخته و درمان آن نیز مطرح شده است ولی مسئولین تلاشی برای رفع آن انجام نمی‌دهند.

    خان‌محمدی با بیان اینکه دولت تمایل به عرضه نان ارزان قیمت دارد و ما نیز از این موضوع استقبال می‌کنیم، گفت: اما روش انجام این کار صحیح نیست زیرا در حال حاضر یارانه به تولیدکننده داده می‌شود که باعث تولید نان بی کیفیت، ایجاد سی درصدی ضایعات و قاچاق حدود بیست درصدی آرد کشور می‌شود.

    وی در ادامه افزود: مصرف کننده‌ای که سوبسید نان دارد در انتخاب نانوایی برای خرید نان آزاد است پس با ایجاد رقابت سنگین در نانوایی‌ها برای تولید نان با کیفیت، ضایعات نان از بین رفته و هزینه دولت نیز کاهش می‌یابد.

    بنیانگذار گروه صنعتی نان سحر ضمن بیان اینکه تامین آرد برای واحدهای صنعتی از طریق سامانه انجام می‌شود ولی با قیمت آزاد است، گفت: سال گدشته نرخ آرد کاملا آزاد بود ولی امسال با افزایش قیمت گندم، قیمت آرد واحدهای صنعتی نیز افزایش خواهد یافت که با خرید مجدد گندم توسط دولت، شاید واحدها مجبور به دریافت سوبسید شوند.

    خانمحمدی خاطرنشان کرد: امیدواریم هیچ واحد صنعتی، سنتی و محلی برای آرد سوبسید دریافت نکند تا با تولید نان با کیفیت شاهد از بین رفتن ضایعات نان شویم.

    این فعال صنعت نان گفت: پس از کرونا نان صنعتی در بین مصرف‌کنندگان جایگاه ویژه ای پیدا کرده است زیرا تولید نان صنعتی بهداشتی انجام می‌شود و از لحاظ غذایی نیز بسیار غنی است پس بیشتر در سفره‌های مردم جای گرفته است.

    مهدی خانمحمدی در پایان ضمن اشاره به اینکه قیمت آرد برای واحدهای سنتی هزار تومان و برای واحدهای صنعتی ۱۸هزار تومان است، اظهار کرد: با یکسان سازی قیمت آرد میزان مصرف نان صنعتی طبق برنامه چهارم توسعه به ۴۰درصد خواهد شد ولی در حال حاضر این رقم حدود ۱۴درصد است.

    منبع: پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *