×
×

وزیر جهاد کشاورزی: تنوع منابع پروتئینی سفره مردم دستور کار است/ بکارگیری منابع آب‌های داخلی و سواحل در صنعت شیلات و آبزی‌پروری

  • کد نوشته: 495220
  • ۱۹ آبان ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • وزیر جهادکشاورزی ظرفیت دست نخورده‌ شیلات و آبزی‌پروری در کشور را خط مقدم توسعه منابع پروتئینی مورد نیاز جامعه، صادرات و ارزآوری دانست و بر اولویت سرمایه‌گذاری در طرح‌های آبزی‌پروری تاکید کرد.
    وزیر جهاد کشاورزی: تنوع منابع پروتئینی سفره مردم دستور کار است/ بکارگیری منابع آب‌های داخلی و سواحل در صنعت شیلات و آبزی‌پروری
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، غلامرضا نوری در نشست شورای معاونین بر بکارگیری منابع آب‌های داخلی، استخرهای چند منظوره، سدها، چاه‌های آب کشاورزی و خط ساحلی گسترده در شمال و جنوب کشور برای توسعه طرح‌های شیلاتی و آبزی‌پروری تاکید کرد.

    وی در همین رابطه افزود: سهم کم شیلات از ۱۳۰ میلیون تن تولیدات کشاورزی و ضرورت تامین و تنوع‌بخشی منابع پروتئینی سفره مردم، آبزی‌پروری را در برنامه راهبردی دولت قرار داده است.

    نوری با اشاره به بومی‌سازی بخش مهمی از تجهیزات آبزی‌پروری از جمله ساخت قفس‌های پرورش ماهی گفت: خط ساحلی گسترده در شمال و جنوب کشور، پایاب سدها و رودخانه‌های داخلی در کنار استخر‌ها و چاه‌های آب کشاورزی در دسترس‌ترین منابع تولید و توسعه شیلات در کشور است.

    وزیر جهادکشاورزی در این نشست و پس از ارایه گزارش سازمان شیلات ایران از برنامه‌های در دست اقدام، تصریح کرد: توسعه این بخش مورد نظر رهبری معظم انقلاب و رییس جمهور است و در نشست‌های آتی موارد این برنامه به طور جد مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

    وی دستور رییس‌جمهور برای صرفه‌جویی حامل‌های انرژی در دستگاه‌های اجرایی را لازم‌الاجرا دانست و به معاونت توسعه مدیریت و منابع برای اجرای این دستور در ستاد وزارت ماموریت داد.

    منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *