×
×

کمال میثمی فرد مدیرعامل شرکت آریا فودان: آرد یارانه‌ای موجب دشواری رقابت بین واحدهای سنتی و صنعتی نان شده است

  • کد نوشته: 494803
  • ۹ آبان ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • کمال میثمی فرد گفت: دولت، آرد یارانه‌ای به واحدهای سنتی عرضه ولی واحدهای صنعتی تقریبا آرد را به قیمت ۲۰ برابر آرد یارانه‌ای تهیه می کنند و رقابت در بازار برای واحدهای تولید نان دشوار است.
    کمال میثمی فرد مدیرعامل شرکت آریا فودان: آرد یارانه‌ای موجب دشواری رقابت بین واحدهای سنتی و صنعتی نان شده است
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)؛ به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)، کمال میثمی فرد مدیرعامل شرکت آریا فودان (های فود) گفت: شرکت صنایع غذایی آریا فودان، محصولات غذایی سنتی بر پایه آرد گندم را با اصول جدید علم تغذیه، در بسته بندی‌های مناسب و متناسب با ذائقه مردم ارائه می‌دهد.

    میثمی فرد در ادامه بیان کرد: مصرف بالای نان لواش به دلیل داشتن جوش شیرین و بلانکت بیماری زا است که این مجموعه با رفع این مشکلات، نان لواش را با سبوس فراوان و نمک کم تولید می‌کند.

    این فعال صنعت غذا با اشاره به اینکه رسالت این مجموعه تولید محصولات سنتی مطابق با علم جدید است، گفت: نان خشک یک محصول سنتی است که شرکت آریا فودان با طعم دار کردن آن، محصول جدید سبوس دار “های چیپس” را بدون روغن و نمک کم تولید کرده است.

    مدیرعامل شرکت آریا فودان(های فود) مهمترین چالش این صنعت را اینگونه بیان کرد: دولت، آرد یارانه‌ای به واحدهای سنتی عرضه ولی واحدهای صنعتی تقریبا آرد را به قیمت ۲۰ برابر آرد یارانه‌ای تهیه می کنند و رقابت در بازار برای واحدهای تولید نان دشوار است.

    کمال میثمی فرد درمورد پیشنهادات ارائه شده به دولت برای رفع چالش‌های این صنعت گفت: با خارج کردن مراکز پر مصرفی چون نانوایی‌ها و رستوران‌ها از سامانه نانینو و کاهش پرداخت یارانه، موجب مراجعه این مراکز به نانوایی‌های صنعتی شده تا محصول با کیفیت تری را به مصرف کننده‌ها ارائه کنند.

    منبع: پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودنیوز)

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *