به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)؛ به نقل از ایرنا، مجید نبیپور با اشاره به صدور مجوز ۲۹۱ واحد صنایع تبدیلی در استان بیان کرد: این تعداد صنایع تبدیلی ظرفیت تولید ۲ میلیون و ۲۶۵ هزار تن محصولات غذایی و گیاهی را دارند.
وی گفت: متوسط ضایعات محصولات کشاورزی استان ۳۰ درصد کل تولیدات است که با گسترش صنایع تبدیلی در تمامی حوزههای کشاورزی قطعا شاهد کاهش هدررفت تولیدات و خام فروشی خواهیم بود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: ۳۶ هزار هکتار نخیلات در استان وجود دارد که در سال ۳۰۰ هزار تن خرما تولید میکنند.
نبی پور اظهار کرد: ۸۱ هزار و ۵۰۰ تن در صنایع تبدیلی خرمای استان تولید میشود که بیشترین فعالیت این صنعت در بخش بسته بندی است و بیشتر در شهرستان شادگان فعالیت دارند.
منبع: ایرنا
دیدگاهتان را بنویسید