×
×
اهم اخبار

۳۰ هزار تن مرکبات در سیستان و بلوچستان برداشت شد

  • کد نوشته: 497061
  • ۱ بهمن ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشاورزان این استان امسال بیش از ۳۰ هزار تن انواع مرکبات نظیر پرتغال، لیموترش و شیرین، گریپ فروت، نارنج و نارنگی برداشت و روانه بازار مصرف کردند.
    ۳۰ هزار تن مرکبات در سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)؛ سعید نارویی اظهار کرد: بیش از ۲ هزار و ۵۹۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت مرکبات اختصاص دارد که ۲ هزار و ۲۸۰ هکتار آن بارور و بقیه غیرباور است.

    وی ادامه داد: پرتقال، گریپ فروت، نارنج و نارنگی عمده مرکبات سیستان و بلوچستان را تشکیل می‌دهد که برداشت آنها از مهر آغاز و تا بهمن ماه ادامه داشت.

    مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستان‌های دلگان، نیکشهر، سرباز، فنوج، ایرانشهر، قصرقند و کنارک به ترتیب بیشترین سطح کشت مرکبات استان را به خود اختصاص داده‌اند.
    وی اظهارکرد: کشت مرکبات در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال ۲ هزار نفر را فراهم کرده است.
    به گفته کارشناسان، سیستان و بلوچستان از نظر تولید انواع میوه‌های گرمسیری و سردسیری ایران کوچک محسوب می‌شود به طوریکه کشاورزان و باغداران این استان از سطح ۸۰ هزار هکتار باغات میوه منطقه سالانه ۵۲۷ هزار تن انواع میوه‌های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می‌کنند.

    سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.

    تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین‌های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند

    منبع: ایرنا

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *