به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)، به نقل از ایرنا، احمدرضا جعفری، افزود: این میزان زعفران از سطح ۱۲۵هکتار اراضی مستعد کشت زعفران در خمین برداشت میشود.
رییس جهاد کشاورزی خمین، بیان اینکه این شهرستان در تولید زعفران جایگاه نخست استان مرکزی را دارد،? تصریح کرد: خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک، محل مساعدی برای کشت و تولید این محصول است.
جعفری گفت: زعفران خمین با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است و با استانداردهای لازم مطابقت دارد.
رییس جهاد کشاورزی خمین اضافه کرد: زعفران از محصولات مقاوم به خشکی است که در سالهای اخیر کاشت آن در خمین بهویژه در بخش مرکزی آن که با کمآبی دست و پنجه نرم میکند، ترویج شده است.
جعفری با اشاره به ۳۲۵ بهرهبردار زعفران در خمین افزود: تولید این محصول برای یکهزار و ۳۲۰ نفر اشتغال مستقیم و یک هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است.
خمین واقع در نوار جنوبی استان مرکزی واقع است و ۱۰۷ هزار نفر جمعیت در این خطه ساکن هستند.
۵۲ درصد از مردم خمین بهرهبردار حوزه کشاورزی هستند و این خطه در تولید محصول زعفران رتبه اول و گل محمدی، لوبیا و عسل رتبه دوم را در استان مرکزی دارد.
تعامل سازنده وزارت صمت با بخش خصوصی تقویت شده است








دیدگاهتان را بنویسید