منصور پوریان رئیس شورای صادرکنندگان دام زنده در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مشکلی در بخش تامین و توزیع گوشت قرمز وجود ندارد، اظهار کرد: این در حالی است که قیمت گوشت در بازار خرده فروشی ناشی از سودجویی عوامل واسطه و گران فروشی فروشندگان با نوساناتی […]
به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به آنکه تنها ۸۰ روز به ایام پایانی سال زمان باقی مانده است، اما امسال دولت چند ماه دیرتر از هر سال به فکر تنظیم بازار شب عید افتاده که پایان فصل برداشت و نبود محصول در دست باغداران کار دولتمردان را […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محسن علی حسینی مدیرعامل قند بیستون کرمانشاه در نامهای به رئیس جمهور خواسته است، شورای اقتصاد جهت جلوگیری از بروز ضرر و زیان کشاورزان و کارخانه ها، تصمیم عاجل در مورد خرید تضمینی چغندر و افزایش قیمت قند و شکر تصمیم بگیرد. دراین نامه آمده است: با توجه به فرا […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، جزئیات بودجه شرکتهای دولتی، بانکها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت برای سال ۹۸ نشان از برنامه و فعالیت و بهای تمام شده محصول و خدمات در سال آینده است. در بخشی از این پیوست، لایحه سال ۹۸، برنامه خرید محصولات کشاورزی و تنظیم بازار به همراه هزینه تمام […]
به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، گمرک چین اعلام کرد برای نخستین بار واردات برنج آمریکایی به چین آزاد شد. چین بزرگترین بازار برنج محسوب میشود و باز شدن بازار چین به روی برنج آمریکایی در راستای مذاکرات تجاری دو کشور برای حل اختلافات دوجانبه است. گمرک چین اعلام کرده […]
به گزارش ایسنا، بانک مرکزی گزارش قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در هفته منتهی به پایان آذرماه را منتشر کرده که بر اساس آن قیمت شش گروه از جمله گوشت قرمز و مرغ در تهران افزایش یافتهاند. این گزارش حاکی از آن است که قیمت خردهفروشی شش گروه از جمله تخممرغ ۲.۶ درصد، […]
در چند وقت اخیر به دلیل افزایش قیمت خوراک دام و هزینههای نگهداری مرغ، قیمت تمام شده این محصول خوراکی که با کاهش قدرت خرید اقشار مختلف جامعه جزو معدود محصولات پروتئینی سفره ایرانیها قرار گرفته، روند صعودی قابل ملاحظهای به خود گرفته و حتی طرحهای دولتی برای عرضه مرغ منجمد تأثیر چندانی در بازار […]
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، دکتر گلبن سهراب عضو هیات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: عسل حتی ۱۰۰ درصد طبیعی یا عسل با گلوکز کمتر هم قند بیماران دیابتی را افزایش می دهد. هرچند عسل نسبت به قندهای تصفیه شده مانند شکر بهتر است، اما این موضوع نادرست است […]