به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، در پی اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان، مجتبی خسروتاج، ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران، پس از سالها تلاش در راستای توسعه صادرات کشور، امروز طی نامه ای به رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت، بر استعفای […]
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از گمرک، طی هفت ماهه سالجاری ۱۰ میلیون و ۴۵۰ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۵ میلیارد و ۳۴۳ میلیون دلار وارد کشور شده است. ذرت، برنج، دانههای روغنی، دارو، روغنهای خوراکی، گوشت قرمز، کنجاله سویا، جو، کود، قند و شکر و گندم ازجمله کالاهای […]
چندی پیش گزارشی مبنی بر آلوده بودن سیبزمینی تولیدی در یکی از استانها به دلیل بالا بودن میزان باقیمانده نیترات و سرطانزا بودن آنها در شبکههای مجازی منتشر شد. پس از آن برخی رسانهها به این موضوع پرداختند. در یکی از گزارشهای ایسنا با عنوان “ماجرای «سیبزمینیهای سرطانزا» در کرمانشاه چیست؟” مسئولان جهاد کشاورزی استان […]
علیاکبر مختاری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا افزود: در بازرسیهای شبکه بهداشت و درمان نظرآباد از محصولات تولیدی یک شرکت شکلاتسازی در شهرک صنعتی این شهرستان مشخص شد که محصولات تولیدی با استانداردهای مورد نظر انطباق ندارد. وی افزود: موضوع و مورد اتهامی این شرکت به کمیسیون ماده ۱۱ و مراجع رسیدگی کننده در تعزیرات حکومتی […]
علی اکبریان نایب رئیس انجمن برنج در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تولید برنج اظهار کرد: امسال پیشبینی میشود که میزان تولید برنج با احتساب کشت رتون و دوباره نشا به ۲ میلیون و ۲۰۰ تا ۲ میلیون و ۳۵۰ هزارتن برسد. وی افزود: بنابر اعلام سازمان […]
به گزارش ایسنا بازار تخم مرغ در ماههای گذشته با نوسانات قیمتی بسیاری مواجه شده بود؛ بهگونهای که براساس آخرین آمار بانک مرکزی از متوسط قیمت خردهفروشی برخی مواد خوراکی در سطح شهر تهران در هفته منتهی به یازدهم آبان ماه امسال، هر شانه تخم مرغ ۱۸ هزار و ۷۱۳ تومان فروخته شده که نسبت […]
به گزارش خبرنگار ایسنا، محمود سیجانی در همایش تکریم نان و تجلیل از نانوایان که در تالار مرکزی شهر قم برگزار شد، با بیان اینکه صنف نانوایان با مشکلات و دغدغههای زیادی دست به گریبان هستند، افزود: در این میان صنف نانوایی های قم با چالش های اقتصادی مواجه است به طوری که تولید نان […]
به گزارش ایرانفودنیوز به نقل از روابط عمومی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، روز پنجشنبه مورخ ۲۴/۰۸/۹۷ کارگاه آموزشی آشنایی با معتبرسازی و اندازه گیری عدم قطعیت در آنالیزهای شیمیایی و میکروبی مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی با تدریس مهندس کریمیان خسروشاهی در محل انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار گردید و […]