به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز) به نقل از ایرنا، «حسین اصغری» درباره وضعیت تولید پیاز در کشور، افزود: طبق آمارهای موجود برای سال زراعی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳، بیش از ۲ میلیون و ۸۸۲ هزار تن پیاز در سطح ۵۵ هزار و ۴۵۵ هکتار از اراضی کشت شد.
این مقام مسوول وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: محصول پیاز در چهار فصل به شکل زمستانه، بهاره، تابستانه و پاییزه تولید می شود و کمبودی در تولید و تامین این محصول وجود ندارد.
اصغری تصریحکرد: میزان تولید زمستانه پیاز در سال زراعی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ نزدیکبه ۶۴۴ هزار و ۳۰۰ تن در سطح زیرکشت ۱۳ هزار و ۴۵۰ تن است.
وی یادآور شد: میزان تولید بهاره ۵۷۱ هزار و ۲۲۰ تن در سطح زیرکشت ۱۲ هزارو ۲۰۰ هکتار، میزان تولید تابستانه ۶۷۱ هزارو ۵۳۵ تن در سطح زیرکشت ۱۱ هزار و ۷۹۵ هکتار و میزان تولید پاییزه این محصول ۹۹۵ هزار و ۲۸۵ تن در سطح زیرکشت ۱۸ هزار و ۱۰ هکتار بوده است.
مدیرکل دفتر محصولات علوفهای و جالیزی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: محصول پیاز در ۳۰ استان کشور تولید می شود و با توجه به مواجهه استانهای جنوبی کشور با بارندگی های شدید، همین امر موجب تاخیر در برداشت این محصول شده است.
دیدگاهتان را بنویسید