×
×

حسن اعرابی اردهالی، رئیس گروه صنایع غذایی و خوراکی دفتر غذا و دارو وزارت صمت:
تعامل سازنده وزارت صمت با بخش خصوصی تقویت شده است

  • کد نوشته: 502863
  • ۱۲ آبان ، ۱۴۰۴
  • ۰
  • رئیس گروه صنایع غذایی و خوراکی دفتر غذا و دارو وزارت صمت اعلام کرد: با روی کار آمدن دکتر شیخ در معاونت صنایع عمومی وزارت صمت، تعامل میان دولت و بخش خصوصی در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است. وی از برگزاری جلسات منظم با اتاق‌های بازرگانی و تشکل‌های صنعتی به عنوان گامی مؤثر در جهت حکمرانی نوین یاد کرد.
    تعامل سازنده وزارت صمت با بخش خصوصی تقویت شده است
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، مهندس حسن اعرابی اردهالی، رئیس گروه صنایع غذایی و خوراکی دفتر غذا و دارو وزارت صنعت، معدن و تجارت، در حاشیه نشست‌ کمیسیون صنایع غذایی اصفهان گفت: «الحمدلله با ورود آقای دکتر شیخ به وزارت صمت در مقام معاونت صنایع عمومی، شاهد پایه‌گذاری نوعی حکمرانی نوین و رویکردی تازه در تعاملات وزارتخانه با بخش خصوصی هستیم.»

    برگزاری جلسات منظم با استان‌ها و تشکل‌ها

    اعرابی اردهالی افزود: «جلسات ماهیانه‌ای با معاونین صنایع در استان‌ها برگزار می‌شود که در آن درباره مشکلات، مسائل آموزشی و موضوعات تخصصی گفت‌وگو می‌کنیم. در آخرین نشست، درباره هوش مصنوعی و کاربرد آن در صنایع عمومی تبادل نظر شد که برای ما بسیار مفید بود.»

    وی ادامه داد: «همچنین تعامل با اتاق‌ها و تشکل‌های صنعتی در دوره جدید به شکل قابل توجهی افزایش یافته است. روز دوشنبه گذشته، کل معاونت صنایع عمومی همراه با مدیرکل‌ها و کارشناسان میهمان اتاق بازرگانی تهران بود و گفت‌وگوهای سازنده‌ای با نمایندگان بخش خصوصی و انجمن‌ها صورت گرفت.»

    ارتباط مستقیم بخش خصوصی با معاونت صنایع عمومی

    رئیس گروه صنایع غذایی و خوراکی وزارت صمت از ایجاد سازوکار ارتباط مستقیم فعالان اقتصادی با معاونت صنایع عمومی خبر داد و گفت: «آقای دکتر شیخ هر هفته در روزهای شنبه و سه‌شنبه از ساعت ۱۳ تا ۱۵ شخصاً در جلساتی حاضر می‌شوند که مدیران دفاتر تخصصی و کارشناسان نیز در آن حضور دارند. در این جلسات، نمایندگان تشکل‌ها و بنگاه‌ها می‌توانند مستقیماً با ایشان گفت‌وگو کنند. این نشان‌دهنده عزم جدی وزارت صمت برای شنیدن مسائل تولیدکنندگان است.»

    افزایش هم‌افزایی میان صنعت و کشاورزی

    اعرابی اردهالی با اشاره به حضور دکتر فلسفی و تجربه گسترده وی در بخش کشاورزی گفت: «این رویکرد جدید نویدبخش تعامل بیشتر بین صنایع غذایی و حوزه کشاورزی است. بسیاری از صنایع غذایی کشور به مواد اولیه کشاورزی وابسته‌اند؛ مانند گندم، آرد و روغن. افزایش هماهنگی میان این دو حوزه می‌تواند موجب رونق تولید، توسعه صادرات و کاهش وابستگی کشور به نفت شود.»

    کیفیت صنایع غذایی ایران قابل رقابت با جهان است

    وی افزود: «در سال‌های اخیر صنایع غذایی و کشاورزی کشور پیشرفت چشمگیری داشته‌اند و امروز محصولات ایرانی از نظر کیفیت با نمونه‌های خارجی قابل رقابت‌اند. صادرات این محصولات بهترین گواه بر این پیشرفت است و می‌تواند نقش مؤثری در ارزآوری کشور ایفا کند.»

    اعرابی اردهالی در پایان تأکید کرد: «دفتر صنایع غذایی و دارویی وزارت صمت آماده تعامل و همکاری با همه واحدهای تولیدی، تشکل‌ها و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است تا مسیر توسعه و تولید ملی بیش از پیش هموار شود.»

    نویسنده: فاطمه کاشانی

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *