دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران از پیشنهاد افزایش قیمت تن ماهی به ۳۲ تا ۳۴ هزار تومان خبر داد و افزود: برای ملاحظات شرایط اقتصادی مردم، سندیکا با افزایش قیمت تن ماهی به بیش از ۳۰ هزار مخالف است و از تولیدکنندگان خواسته است از سود خود به نفع مصرف کننده بکاهند.
به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی، به نقل از ایلنا؛ محمد میررضوی با بیان اینکه هزینههای تولید تن ماهی افزایش قابل توجه داشته است، اظهار کرد: یک بخش از هزینههای تولید به مواد اولیه مانند: ماهی، قوطی، درب قوطی، کارتن، شرینگ و مواد افزودنی مربوط میشود.
وی ادامه داد: بخش دیگر شامل؛ هزینههای جانبی مانند دستمزد، بیمه، سربار، ارزش افزوده و …. میشود.
میررضوی همچنین حاشیه سود را بخشی از هزینه تمام شده تولید برشمرد.
به گفته وی؛ کاهش هزینههای تولید در بخشهای مواد اولیه و هزینههای جانبی با توجه به شرایط موجود خارج از توان تولیدکننده است، اما تولیدکنندگان میتوانند از سود خود به نفع مصرف کننده بکاهند.
میررضوی یادآور شد: تن ماهی مشمول قیمتگذاری ستاد تنظیم بازار نمیشود و بر طبق قانون فقط نظارت بر قیمت آن اعمال میشود.
وی درباره نحوه قیمتگذاری تن ماهی، اظهار کرد: اعضای سندیکا پیشنهادات خود را همراه با آنالیز قیمت به سندیکا ارسال میکنند و ما پس از بررسی علاوه بر اظهار نظر درباره قیمتها، نسبت به شرایط رقبایشان در بازار مطلع میکنیم.
میررضوی افزود: تولیدکننده همواره به دنبال حفظ سهم خود در بازار و عقب نماندن از رقبا است و این امر به او اجازه افزایش قیمت خارج از کشش بازار و توان مصرف کننده نمیدهد.
وی ادامه داد: افزایش قیمت به معنی تقاضای کمتر برای مصرف است، این موضوع به نفع تولیدکننده نیست چراکه سهم فروش و بازار خود را از دست میدهد، به همین دلیل هیچ تولیدکنندهای از افزایش قیمت استقبال نمیکند مگر به اجبار هزینه تمام شده تولید.
میررضوی آخرین قیمت پیشنهادی تولیدکنندگان تن ماهی را ۳۲ تا ۳۴ هزار تومان عنوان کرد و افزود: برای ملاحظات شرایط اقتصادی مردم سندیکا با افزایش قیمت تن ماهی به بیش از ۳۰ هزار مخالف است و از تولیدکنندگان خواسته است از سود خود به نفع مصرف کننده بکاهند.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران معتقد است؛ نابسامانی در بازار بیش از هر چیز به بیتوجهی تصمیمگیران و تصمیم سازان به تشکلهای بخش خصوصی به عنوان نمایندگان تولیدکنندگان مربوط میشود.
میررضوی با اشاره به قانون بهبود کسب و کار، اظهار کرد: در ماده ۲ این قانون آمده است که هر تصمیمی باید با نظر انجمنهای ذی ربط گرفته شود تا ضمن حمایت از تولید، مصرف کننده نیز منتفع شود.
وی ادامه داد: اما هیچگاه در تصمیم گیریها نظر تولیدکننده به عنوان اصلیترین حلقه زنجیره دیده نمیشود و تصمیمات جزیرهای گرفته میشود که نتیجه آن ناهماهنگیها، نابسامانیها و سو استفاده فرصتطلبان است.
اخبار مرتبط: سایت سندیکای صنایع کنسرو ایران راه اندازی شد
سرویس خبری: صنعت غذا
منبع: ایلنا
نوشته مخالفت سندیکای صنایع کنسرو با افزایش قیمت تن ماهی به بیش از ۳۰ هزار تومان اولین بار در پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی – اگروفودنیوز پدیدار شد.
دیدگاهتان را بنویسید