به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم:
- سرمقاله – اثر قطع اینترنت بر مراودات تجاری
- ۴۶ میلیون نفر در سال ۲۰۲۱ به جمعیت گرسنگان جهان اضافه شد
- بهرام دارابی: تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک تر است
- رئیس سازمان ملی استاندارد: صدور ۱۰۰ نشان حلال در کشور
- مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی اعلام کرد: نشان ایمنی غذا به کدام شرکت ها تعلق می گیرد
- نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران شد
- رییس اتحادیه صنف قنادان تهران: زیان شدید قنادیها از اعتراضات اخیر در کشور
- مدیرعامل بانک کشاورزی: اختصاص بخشی از منابع بانک کشاورزی به اجرای طرح الگوی کشت
- دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی: عرضه روغن خورا کی طبق قیمت مصوب در بازار/ مشکلی در تولید و توزیع روغن نداریم
- عضو هیات نمایندگان اتاق ایران: تعهدات ارزی برای صادرکنندگان عملیاتی نشده است
- اجرای ۵ پروژه ملی صنعت غذایی با همکاری دانشبنیانها
- به بهانه روز جهانی غذا؛ غذای بنفشی که می تواند جهانی شود
- انتخاب شخصیت صنعت غذای سال ۱۴۰۱
- اخبار شرکت های صنایع غذایی
- اخبار صنایع غذایی جهان
- دستاوردهای متخصصین صنایع غذایی ایران
- محسن شیراوند و سید محمد آقامیری نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی در اتاق بازرگانی تهران شدند
- محمود بیگلر سرپرست سازمان غذا و دارو شد
- ایران در معرض خطر جدی نا امنی غذایی
- سس های مایونز و سالاد دلپذیر؛ بدون روغن ترانس
- کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت
- بررسی تاثیر مدیریت ارتباط با مشتری بر رضایت مشتری با تعدیل کننده مدیریت تسهیم دانش
و دهها مطلب خواندنی و جذاب دیگر …
دیدگاهتان را بنویسید