رئیس اتحادیه برنجفروشان فریدونکنار با بیان این مطلب که اگر مسئولان میخواهند به کشاورزان و برنج فروشان مازندرانی کمک کنند نگذارند هیچ برنجی در طول سال به این استان وارد شود، تصریح کرد: مازندران به اندازه نیاز برنج تولید میکند و وارد شدن برنج به این استان موجب افزایش و چند قیمتی شدن آن میشود. […]
مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با اشاره به اینکه قیمت محصولات کشاورزی تابع عرضه و تقاضاست،اظهار کرد: تولید گوجه فرنگی در اقلیم های مختلف سردسیری،نیمه گرمسیری و گرمسیری صورت می گیرد که در برخی موارد قیمت محصول به سبب جابه جایی منطقه […]
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، این متخصصان با بیان اینکه رژیم غذایی مدیترانهای میتواند از خطر ابتلا به سکته مغزی بکاهد، اظهار داشتند: این تاثیر مثبت به طور ویژه در زنان بالای ۴۰ سال مشاهده شده است. رژیم غذایی مدیترانهای یک رژیم غذایی جدید است که از نوع تغذیه سنتی مردم یونان، […]
به گزارش ایسنا، در آستانه ماه محرم قیمت گوشت گاو و گوساله افزایش چشمگیری داشت؛ به طوریکه در روزهای منتهی به تاسوعا و عاشورا و در نتیجه افزایش تقاضای مصرف گوشت قرمز در هیاتها و تکایا، مشاهدات از بازار حاکی از این بود که هر کیلوگرم گوشت گوساله ۶۵ تا ۷۰ هزار تومان به فروش […]
به گزارش ایسنا، در ماههای اخیر کاهش عرضه و در نتیجه آن، افزایش قیمت برخی محصولات، بازار مصرف را دچار مشکل کرده است؛ به طوری که کم شدن محصولاتی مانند پوشک و محصولات سلولزی به دلیل کاهش عرضه که در برخی موارد به احتکار و در برخی دیگر به کمبود مواد اولیه و مشکل در […]
به گزارش ایسنا، علی شریعتی در گفتوگو با ایلنا درباره گرانی گوجهفرنگی و برخی اقلام ترهبار و تاثیر آن روی صنایع تبدیلی و کنسروجات گفت: «وقتی در بازار دخالت کنیم و نگذاریم نظام عرضه و تقاضا بازار را کنترل کند و به جای آن با صدور بخشنامه و ممنوعیت یا آزاد کردن صادرات بخواهیم بازار […]
عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با انتقاد از روند کاهشی قیمت مرغ در بازار اظهار کرد: از دو هفته گذشته که قیمت مرغ در بازار با روند کاهشی روبهرو شد، مرغداران در معرض زیان هستند چرا که قیمت کنونی با هزینه […]
به گزارش خبرنگار ایسنا، در حالی سرانه مصرف نخود هر ایرانی دو کیلوگرم است و در مجموع تولید ۱۶۰ هزار تن نخود جوابگوی نیاز داخلی است که در ایران سالانه حدود ۳۰۰ هزار تن نخود تولید میشود و این یعنی دو برابر نیاز داخل، اما در همین شرایط و با وجود این میزان تولید، تنها […]