به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری فارس، فرامک عزیزکریمی امروز در حاشیه ششمین گردهمایی زراعی که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هر سال همزمان با آغاز سال زراعی جدید برنامه کشت و میزان افزایش تولید محصولات اساسی در سطوح مختلف برنامهریزی میشود که در برخی محصولات گاهی کاهش هم داریم. […]
رئیس هیأت مدیره گروه صنعتی و پژوهشی زر در حاشیه افتتاح خط تولید پاستای فرمی مجموعه زرماکارون اظهار داشت: این مجموعه در سه سایت در زمینه تولید پاستا با آرد سمولینا فعالیت میکرد که امروز با افتتاح خط فرمی ظرفیت این شرکت از لحاظ کمی افزایش یافت. مرتضی سلطانی گفت: آرد سمولینا از گندم دوروم […]
به گزارش ایسنا، در کنار رشد قابلتوجه قیمت انواع محصولات و خوراکیها نرخ انواع آجیل و خشکبار روند صعودی به خود گرفته و با توجه به هزینههای جاری خانوار از این به بعد خرید آجیل و خشکبار آنچنان دستیافتنی نخواهد بود. این رشد قابلتوجه قیمت آجیل در حالی با رشد نرخ دلار همراه شده که […]
مصطفی قانعی با اشاره به شرایط تحریم کشور از سوی کشورهای سلطهگر دنیا و ضرورت پرداختن به بحث خودکفایی غذایی کشور، بیان کرد: فارغ از بحث محصولات تراریخته اگر کشوری در حوزه مواد غذایی وابستگی داشته باشد، به طور حتم برای قطع این وابستگی و رفع نیازهای داخلی باید دارای سناریو و نقشه راه متکی […]
در این نمایشگاه که با موضوعات اصلی دام، طیور، خوراک، دارو و تجهیزات مربوطه برگزار می گردد گروه صنعتی و پژوهشی زر به همراه دیگر تولیدکنندگان معتبر داخلی و خارجی میزبان بازدیدکنندگان و متخصصان این عرصه میباشد. گروه صنعتی و پژوهشی زر در هفدهمین نمایشگاه بین المللی دام و طیور از ۱۵الی ۱۸ شهریور۱۳۹۷ ساعت […]
مهدی کریمی تفرشی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با بیان اینکه کشاورزی اساس تامین غذا و بقای حیات تمدنهای جوامع بشری تا به امروز بوده و عدم توجه جدی به آن میتواند تبعات ناخوشایندی از جهت رشد، توسعه و شکوفایی جوامع به همراه داشته باشد، اظهار داشت: هم اکنون بخش کشاورزی به عنوان منبع […]
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، محققان دانشگاه دوبلین ایرلند با مطالعه مردان میانسال و دارای اضافه وزن دریافتند پنیر برای کلسترول بد نیست و حتی پنیر پرچرب می تواند از قلب محافظت کند. در جدیدترین مطالعه، محققان دریافته اند خوردن پنیر چدار پرچرب توسط افراد میانسال دارای اضافه وزن موجب کاهش بیشتر […]
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، گوجه فرنگی دارای مقادیر چشمگیری ویتامین A، ویتامین C، و ویتامین K و همچنین ویتامین B۶، فولات و تیامین است. گوجه فرنگی همچنین منبع خوب پتاسیم، منگنز، منیزیم، فسفر و مس است. همچنین این ماده خوراکی حاوی فیبر، پروتئین و شماری از ترکیبات ارگانیک نظیر لیکوپن است. […]