به گزارش ایسنا، ریگی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان با تولید سالیانه ۲۲۰ هزار تن انواع خرما، رتبه دوم تولید خرمای کشور را داراست، اظهار کرد: هم اکنون بیشتر باغ های جدید سیستان و بلوچستان با نظارت سازمان جهاد کشاورزی دارای ارقام تجاری با بسترسازی مناسب و اصول فنی است. وی با اشاره […]
به گزارش ایسنا، براساس آخرین آمار بانک مرکزی از متوسط قیمت اقلام خوراکی در سطح شهر تهران در هفته منتهی به دوم شهریورماه امسال گروه میوههای تازه با افزایش قیمت ۸۳ درصدی نسبت به هفته مشابه در سال گذشته مواجه شده است و نگاهی به درصد افزایش قیمت همین گروه کالایی در هفته قبل و […]
به گزارش سلامت نیوز به نقل از عصرایران، انسان ها، به ویژه بانوان، برای پیشگیری و بهبود نشانه های افزایش سن از محصولات مختلف مراقبت از پوست مانند کرم ها و لوسیون های نرم کننده و آبرسان استفاده می کنند. اما اگر از درون بدن با پیری مقابله نشود، تلاش های ما در این نبرد […]
به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری فارس، محمد پورکاظمی امروز در نشست خبری آخرین اقدامات انجام شده توسط موسسه تحقیقات علوم شیلات را تشریح کرد و گفت: این موسسه به عنوان یکی از قدیمیترین مراکز تحقیقاتی کشور است که قدمتی صد ساله دارد و در بخشهای مختلف فناوری، پژوهش، نظارت، پایش،ذخایر ژنتیکی و ترویج انتقال یافتهها […]
به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری فارس، سموم کشاورزی به عنوان یکی از نهادههای مهم برای کنترل آفات در بخش کشاورزی مورد مصرف قرار میگیرد که تا سال ۸۴ متولی تأمین و توزیع سموم، سازمان خدمات حمایتی کشاورزی به عنوان یکی از سازمانهای زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی بود، اما پس از آن این مهم به بخش […]
به گزارش ایسنا، استان همدان به لحاظ وجود مشاغل کشاورزی و دامداری فراوان، یکی از استانهای فعال در حوزه تهیه و تولید لبنیات سنتی است. به گفته برخی از کارشناسان و محققان علوم تغذیه، لبنیات سنتی مشکلات زیادی را برای انسانها به ویژه سالخوردگان به همراه دارد که ایسنا به دنبال این خبر، گزارشی تهیه کرده […]
به گزارش ایسنا، سالانه حدود ۳۰۰ هزار تن کیوی در کشور تولید و تقریبا نیمی از آن صادر میشود که البته در برخی سال ها شرایط اقلیمی خاص مانند سرما و برف بیسابقه سبب نوسان تولید این محصول شده است. بر اساس آمار رسمی منتشر شده وزارت جهاد کشاورزی در سال گذشته بیش از ۱۱۳ هزار […]
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، محققان ایتالیایی دریافتند تنها با مصرف بیش از ۷۰ درصد کالری روزانه بین وعده صبحانه و ناهار و مصرف ۳۰ درصد دیگر در قالب وعده عصرانه و شام می توان تا حدود ۲۵ درصد کاهش وزن را تقویت کرد. محققان در این مطالعه از رژیم غذایی مدیترانه […]