×
×

خودکفایی در تولید شکر ظرف سه سال شدنی است

  • کد نوشته: 481536
  • ۲۳ بهمن ، ۱۴۰۱
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، علیرضا مهاجر معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: هم اکنون بیش از ۷۵ درصد شکر مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود. به گفته او، با کنترل واردات و بهینه کردن مصرف شکر خودکفایی این محصول استراتژیک در […]

    خودکفایی در تولید شکر ظرف سه سال شدنی است
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، علیرضا مهاجر معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: هم اکنون بیش از ۷۵ درصد شکر مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود.

    به گفته او، با کنترل واردات و بهینه کردن مصرف شکر خودکفایی این محصول استراتژیک در داخل شدنی است.

    معاون وزیر جهاد با بیان اینکه مصرف شکر در کشور بالاست، گفت: با توجه به آن که مصرف بالای شکر منجر به بروز بیماری های متعدد شده است، از این رو انرژی های دیگر باید جایگزین شود.

    او ادامه داد: با همکاری وزارت بهداشت، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و وزارت صمت ظرف مدت زمان سه سال می توان در تولید شکر خودکفا شد.

    مهاجر درباره تاثیر واگذاری تنظیم بازار شکر به بخش خصوصی بر بحث قیمت و واردات گفت:  قیمت گذاری دست بخش خصوصی، وزارت صمت یا وزارت جهاد باشد، هیچ فرقی ندارد. مهم آن است که موضوع واردات مدیریت شود چرا که پتانسیل خودکفایی در داخل وجود دارد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *