×
×

صرفه‌جویی ارزی ۹۱ میلیون دلاری با تولید خوراک قزل‌آلای رنگین‌کمان

  • کد نوشته: 487734
  • ۲۶ فروردین ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان با توجه به نیاز مبرم صنعت شیلات کشور، موفق به تولید خوراک ماهی قزل‌آلای رنگین کمان در کشور شدند.
    صرفه‌جویی ارزی ۹۱ میلیون دلاری با تولید خوراک قزل‌آلای رنگین‌کمان
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز) به نقل از ایسنا، محمدرضا حیدری، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به فعالیت در زمینه تامین خوراک مورد نیاز صنعت دام، طیور و آبزیان اظهار کرد: کارمان را با هدف پاسخگویی به نیاز جدی حوزه کشاورزی به خوراک با کیفیت برای انواع آبزیان پرورشی آغاز کردیم. پس از سال‌ها تلاش مستمر، شرکت ما موفق به تولید محصولاتی متنوع و با کیفیت شد که نتیجه آن به دست آوردن سهم قابل توجهی از بازار داخلی و شناخته شدن این شرکت برای آبزی‌پروران شد.

    وی، تامین خوراک ماهی قزل‌آلای رنگین کمان را یکی از زمینه‌های تحقیقاتی این شرکت عنوان کرد و ادامه داد: شرکت ما با توجه به حجم قابل توجه به عنوان اولین و یکی از پرفروش‌ترین محصولات فرادانه جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص داده است که با تحقیق و توسعه و با استفاده از متخصصین داخلی و خارجی، بسته به نیاز پروش‌­دهندگان تولید می‌شود. خوراک ماهی قزل‌آلای رنگین­ کمان تولیدشده با استفاده از جدیدترین اطلاعات تغذیه‌ای و فناوری دنیا، فرموله و تولید می‌شود.

    حیدری با بیان اینکه در تولید این خوراک، از مواد اولیه باکیفیت همراه با مکمل­‌ها و افزودنی­‌های اختصاصی همراه با فناوری اکستروژن استفاده می‌شود، اظهار کرد: خوراک تولید داخل، سبب بهبود تولید و کیفیت قزل‌آلای پرورشی در مزارع شده است، به طوری‌که این خوراک بیش از ۶۰ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند.

    مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: فرمولاسیون پیشرفته، علمی و به‌روز خوراک توسط متخصصان در کنار بسته‌­بندی مناسب و امکان نگهداری و انبارداری طولانی مدت، تنوع زیاد محصول بر اساس اندازه ماهی و نیاز مشتری، شکل منظم، پایداری و شناوری مناسب دانه­‌های خوراک از مهم‌ترین ویژگی‌های خوراک ساخت داخل به شمار می‌روند.

    این فعال فناور با اشاره به ایجاد رشد قابل توجه و یکنواخت ماهی متناسب با شرایط پرورش همراه با بقای بالای ماهی­‌ها به دیگر مزایای این محصول اشاره کرد و افزود: بهبود فلور میکروبی دستگاه گوارش، ارتقای ایمنی و افزایش مقاومت ماهی در برابر عوامل بیماری و استرس‌­زا و افزایش کارایی تولید و کیفیت گوشت ماهی از نظر ارزش غذایی و شاخص­‌های ظاهری از مهم‌ترین مزیت‌های این خوراک به شمار می‌رود.

    به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، حیدری بیان کرد: با توجه به آمار فروش رو به رشد این محصول در سال‌­های متمادی، این محصول تنها از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا دی ماه ۱۴۰۲، مانع ارزبری حدود ۹۱ میلیون دلار شده است.

    منبع: ایسنا

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *