به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)، در طرح رتبه بندی تشکل های عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در سال ۱۴۰۲، انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور رتبه A را کسب نموده است که کسب این رتبه نشان دهنده بلوغ سازمانی و تثبیت جایگاه انجمن در صنعت می باشد.
انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تـولیـد و بسـته بنـدی مواد پروتئینی کشـور با هدف ایجاد همبستگی و ترسیم وابستگی میان پرورش دهندگان ، کشتارگاه ها ، تولیدکنندگان ، واردکنندگان ، عرضه کنندگان و فروشگاه های زنجیره ای معتبر فرآورده های خام دامی، با گسترش و بهبود ارتباط با ارگان ها و تشکل های مرتبط برای بهبود فضای کسب وکار و رفع موانع تجاری و حمایت از تولید تشکیل گردید.
نویسنده: رحیمه علیزاده
دیدگاهتان را بنویسید