تنظیم بازار گوشت قرمز به عنوان یکی از کالاهای اصلی سبد مصرفی مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اما در روزهای اخیر با نوساناتی در بازار روبهرو شد. علیرغم وعدهای که مسئولان دادند طی هفتههای اخیر نرخ گوشت گوسفندی در مغازهها از ۵۰ هزار تومان فراتر رفته است که با وجود افزایش تقاضا در […]
بر اساس گزارش بانک مرکزی، قیمت خُرده فروشی لبنیات در هفته منتهی به ۲۱ اردیبهشت ماه نسبت به هفته مشابه سال قبل ۷.۹ درصد، تخم مرغ ۷۳ درصد، برنج ۱.۱ درصد، گوشت قرمز ۱۸ درصد، گوشت مرغ ۱۹.۲ درصد، چای ۲۱.۲ درصد و روغن نباتی ۲ درصد رشد داشتهاند. همچنین قیمت خُرده فروشی گروه حبوب […]
امیر خسرو فخریان رییس اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیرهای در نشست صمیمی با مسئولان برخی از روابط عمومی های فروشگاه های زنجیرهای با بیان اینکه در حال حاضر کالاهای خارجی عرضه شده در فروشگاه های زنجیره ای کمتر از ۱۰ درصد است،اظهار کرد: بسیاری از کالاهای عرضه شده در سطح فروشگاههای زنجیره ای کالاهای تولید […]
سید علیاصغر میرابراهیمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بنا بر روند سالهای گذشته ساعت کار رستورانها برای ارائه غذاهای بیرونبر، یک ساعت قبل از اذان مغرب و برای ارائه خدمات در سالن واحد صنفی حین افطار آغاز می شود و تا ۳۰ دقیقه قبل از اذان صبح است. او افزود: این ساعت کار واحدهای […]
هیأت وزیران در جلسه ۳.۲.۱۳۹۳ به پیشنهاد شماره ۲۷۸۴۴۰.۶۰ مورخ ۲۶.۱۲.۱۳۹۲ وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد که خرید کالاهای خارجی (اعم از کالای ساخته شده، قطعات، ملزومات، تجهیزات و غیره تحت هر عنوان) دارای تولید مشابه داخلی، مندرج در […]
محمودرضا طاهری ، اظهار کرد: این طرح با هدف بازرسی از وسایل توزین و سنجش در مراکز توزیع و نیز نظارت بر مواد غذایی پرمصرف در این ماه، جهت احقاق حقوق مصرفکنندگان، هرساله همزمان با ماه مبارک رمضان در سطح استان آغاز میشود. وی افزود: مواد غذایی پرمصرف شامل انواع خرما (مضافتی بستهبندی شده، کبکاب […]
خسارت سرمازدگی باغات چای در مناطق جلگهای و کوهپایهای بیشتر است. «امیری»، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان چای کشور گفت: باغهای چای گیلان و مازندران دچار سرمازدگی شدهاند که این خسارت در برخی مناطق بهویژه مناطق جلگهای و کوهپایهای بیشتر است. وی افزود: سالانه ۴۵ درصد برگ سبز چای تولیدی چایکاران شمال در چین بهاره […]
حلیم و آش یکی از ثابتترین غذاهای سفرههای افطار ایرانیها در ماه رمضان است و صفهای طولانی آن ساعتها قبل و حتی پس از اذان در خیابانهای مختلف دیده میشود که حسین محمدی – رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه – درباره وضعیت تولید و بازار این غذاهای پرمشتری در ماه رمضان به ایسنا […]