شرکت زرنگارپخش پایتخت که یکی از زیرمجموعه های هلدینگ بزرگ صنعتی و پژوهشی زر است با حضور درششمین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی صنعت پخش توانمندیهای این گروه در عرصه صنعت پخش را عرضه کرده است.
پنل کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی در خصوص قیمت گذاری دستوری با حضور مهندس ابوالحسن خلیلی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی، دکتر قربانعلی رفیعی “مدیرکل بررسی قیمت سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده، مرضیه مرادی” مشاور معاون صنایع عمومی وزارت صمت، مهندس حسن گرجی” رئیس هیئت مدیره گروه صنایع غذایی ویتانا” و امیرحسین روزبهانی ” مدیرعامل شرکت افق گلستان برگزار شد
سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در ایران و وزارت جهاد کشاورزی اخیراً پروژه ای را با هدف اطمینان از اصالت غذا و مدیریت زنجیره تامین مواد غذایی امضا کرده اند.
بانک جهانی اعلام کرد که برای کمک به مقابله با تغییرات با آبوهوا کمک به دامداری ها را کاهش دهید. بانک جهانی در گزارشی مهم درباره چگونگی کاهش ردپای آبوهوایی موادغذایی گفت که این به معنای تغییر یارانهها از بخش دام به غذاهای کم آلاینده مانند مرغ، میوه و سبزیجات است.
نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به افزایش عرضه قیمت هر کیلوگرم زعفران نگین به ۱۰۰ تا ۱۰۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به ماههای گذشته بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان کاهش را نشان میدهد.
اطلاعات اتاق بازرگانی ایران حاکی از رشد ۱۴ درصدی صادرات صنایع غذایی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ است و از بین اقلام مختلف صنایع غذایی، بیشترین میزان صادرات مربوط به محصولات لبنی بود.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: تولیدکننده باید به سمت جهش تولید برود و تنها دغدغه تولید داشته باشد، آنهایی که در بخش کشاورزی فعال هستند، مانعی برای ادامه کار نداشته باشند و مسیر آنهایی که قصد تولید و سرمایهگذاری در بخش کشاورزی دارند باید هموار شود.
رییس بنیاد ملی گندمکاران گفت: از ۱۰ فروردین تا امروز حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن گندم به ارزش ریالی حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان (همت) از گندمگاران خریداری شده؛ اما ریالی پرداخت نشده است.
مدیر جهاد کشاورزی سمنان گفت: جوجهریزی و پرورش ۲ میلیون قطعه جوجه سویه آرین(عالیترین سطح فناوری مرغ «اجدادی» و «مادر») در این شهرستان با هدف کمک به استقلال اقتصادی و امنیت غذایی کشور انجام شد.
«فلاونول» که یکی از ترکیبات موجود در گیاه کاکائو است، خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی دارد با این حال متخصصان تغذیه میگویند شکلات تلخ که از این گیاه تهیه میشود کالری، چربی و قند افزوده نسبتا بالایی دارد و باید در مصرف آن میانهروی کرد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر تاثیر مصرف ماست در تقویت سیستم ایمنی، گفت: ماست منبع غنی کلسیم، پتاسیم، ویتامین آ ، ویتامین ب ۲ ، ویتامین ب ۱۲ و فسفر است.