×
×

آذربایجان‌شرقی سالانه ۸۴ هزار تن پیاز تولید می‌کند

  • کد نوشته: 482959
  • ۳۱ خرداد ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از مهر، جلال رحیم زاده، روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال زراعی جاری در سطح یک هزار و ۸۵۰ هکتار محصول پیاز در استان کشت شده است، افزود: این استان از لحاظ سطح زیرکشت در سطح کشور در رتبه دهم قرار […]

    آذربایجان‌شرقی سالانه ۸۴ هزار تن پیاز تولید می‌کند
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از مهر، جلال رحیم زاده، روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال زراعی جاری در سطح یک هزار و ۸۵۰ هکتار محصول پیاز در استان کشت شده است، افزود: این استان از لحاظ سطح زیرکشت در سطح کشور در رتبه دهم قرار دارد.

    وی اظهار کرد: با توجه به کاهش منابع آبی در سطح استان، سطوح زیرکشت پیاز مطابق با برنامه الگوی کشت استان برای شهرستان‌ها نسبت به ظرفیت تولید پیاز در آن شهرستان تعریف و ابلاغ شده که میزان تولید پیاز در استان در حد نیاز سالانه است.

    مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در بعضی فصول از سال استان به عنوان تولیدکننده و صادر کننده پیاز محسوب می‌شود، گفت: پیاز تولیدی علاوه بر تأمین نیاز مردم استان به سایر استان‌ها نیز ارسال می‌شود.

    آغاز برداشت دانه‌های روغنی در آذربایجان شرقی

    رحیم زاده، همچنین با اشاره به آغاز برداشت محصولات دانه روغنی کاملینا و کلزا در استان، گفت: در سال زراعی جاری در سطح یک هزار و ۵۰۰ هکتار محصول دانه روغنی کاملینا و در سطح سه هزار و ۱۰۰ هکتار کلزا در این استان کشت شده است.

    وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود حدود ۵۰۰ تن محصول دانه روغنی کاملینا و حدود پنج هزار تن محصول دانه روغنی کلزا در استان برداشت شود، یادآور شد: خرید دانه روغنی کلزا بصورت تضمینی بوده و در استان ۹ مرکز خرید این محصول را از کشاورزان خریداری می‌کنند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *