×
×

آغاز بازرسی از نانوایی‌های فعال در اهواز/ کیفیت و بهداشت نان بررسی می‌شود

  • کد نوشته: 483518
  • ۲۲ مرداد ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از ایسنا، امید جهان نژادیان با اشاره به اجرای طرح نظارت بر نانوایی‌های اهواز با محوریت سازمان جهاد کشاورزی اظهار کرد: بازرسان و کارشناسان واحد آرد و نان اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان و دیگر گروه‌های مجاز بازرسی استان خوزستان بازرسی‌های […]

    آغاز بازرسی از نانوایی‌های فعال در اهواز/ کیفیت و بهداشت نان بررسی می‌شود
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از ایسنا، امید جهان نژادیان با اشاره به اجرای طرح نظارت بر نانوایی‌های اهواز با محوریت سازمان جهاد کشاورزی اظهار کرد: بازرسان و کارشناسان واحد آرد و نان اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان و دیگر گروه‌های مجاز بازرسی استان خوزستان بازرسی‌های خود از نانوایی‌های فعال در سطح کلانشهر اهواز را آغاز کرده‌اند.

    وی افزود: در این بازرسی‌ها با واحدهایی که متخلف هستند و نان‌ بی‌کیفیت به مردم عرضه می‌کنند برخورد می‌شود.

    مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: این بازرسی به صورت سرزده و در دو نوبت صبح و عصر انجام می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با نانوایی‌های خاطی برخورد خواهد شد.

    جهان نژادیان ادامه داد: در این طرح بازرسی وضعیت بهداشت، وزن چانه، قیمت و کیفیت نان و نوع آرد مصرفی توسط تیم نظارتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

    وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیشترین یارانه دولت به آرد و نان اختصاص داده می‌شود، اهمیت بازرسی از این حوزه بسیار زیاد است و متولیان نظارت با نهایت دقت در حال انجام این بازرسی‌ها به منظور ارتقای سطح کیفی نان و کنترل بر عرضه این محصول هستند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *