×
×

افراد هشدارهای تب کریمه کنگو را جدی بگیرند

  • کد نوشته: 482412
  • ۱۹ اردیبهشت ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به خبرنگاران جوان، امین اسدی، مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور درباره تب کریمه کنگو گفت: بنا بر اعلام وزارت بهداشت و درمان یک نفر از هموطنان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده که خوشبختانه بهبود یافته است. او با بیان اینکه شرایط تشخیص […]

    افراد هشدارهای تب کریمه کنگو را جدی بگیرند
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به خبرنگاران جوان، امین اسدی، مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور درباره تب کریمه کنگو گفت: بنا بر اعلام وزارت بهداشت و درمان یک نفر از هموطنان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده که خوشبختانه بهبود یافته است.

    او با بیان اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده است، افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

    اسدی ادامه داد: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد. (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

    به گفته مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی، ویروس در برابر حرارت حساس است بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

    او گفت: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *