×
×

تاثیر ال‌نینو برروی تولید روغن پالم

  • کد نوشته: 483935
  • ۹ مهر ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از ایسنا، کارشناسان اظهار کردند که تولید در بزرگترین تولیدکننده روغن پالم جهان پس از اندونزی طی رویداد ال نینو در سال ۲۰۱۶ به میزان ۲۰ درصد کاهش یافت اما تاثیر آن در سال جاری تاکنون شدید نبوده است. این روند پیش‌بینی ماه مه […]

    تاثیر ال‌نینو برروی تولید روغن پالم
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از ایسنا، کارشناسان اظهار کردند که تولید در بزرگترین تولیدکننده روغن پالم جهان پس از اندونزی طی رویداد ال نینو در سال ۲۰۱۶ به میزان ۲۰ درصد کاهش یافت اما تاثیر آن در سال جاری تاکنون شدید نبوده است. این روند پیش‌بینی ماه مه برای کاهش تولید در سال ۲۰۲۴ و بین یک تا سه میلیون تن را معکوس می‌کند.

    ال نینو گرم شدن آب‌های اقیانوس آرام است که معمولاً شرایط خشک‌تری را در آسیا ایجاد و تولید برخی از محصولات را محدود می‌کند.

    نتایج نشان داد که در سال ۲۰۲۴ انتظار وجود دارد که تولید بالاتری نسبت به امسال داشته باشیم زیرا در دسترس بودن نیروی کار بهتر و تولید در برخی از مناطق جدید در این روند موثر خواهد بود.

    انتظار می‌رود تولید روغن پالم خام مالزی در سال ۲۰۲۳ از ۱۸.۴۵ میلیون تن در سال گذشته به ۱۹ میلیون تن افزایش یابد اما ذخایر پایان سال به دلیل افزایش صادرات، نزدیک به ۲.۲ میلیون تن در سال گذشته باقی خواهد ماند. پیش‌بینی می‌شود صادرات از ۱۵.۷ میلیون تن در سال گذشته به ۱۶.۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ افزایش یابد.

    طبق گزارش رویترز، روغن پالم که در همه چیز استفاده می‌شود، عمدتاً در آرژانتین، برزیل، روسیه، اوکراین و کانادا تولید می‌شوند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *