×
×

تولید مرکبات ۳۰ درصد افزایش می‌یابد

  • کد نوشته: 484280
  • ۱۵ آبان ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، مجتبی شادلو گفت: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی شاهد رشد تولید و فراوانی عرضه محصولات باغی و سردسیری بودیم. به گفته او، با توجه به آنکه برداشت سیب رو به پایان است، اما ذخایر ارسالی به سردخانه بیانگر افزایش تولید […]

    تولید مرکبات ۳۰ درصد افزایش می‌یابد
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، مجتبی شادلو گفت: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی شاهد رشد تولید و فراوانی عرضه محصولات باغی و سردسیری بودیم.

    به گفته او، با توجه به آنکه برداشت سیب رو به پایان است، اما ذخایر ارسالی به سردخانه بیانگر افزایش تولید است و در بحث مرکبات که به تازگی برداشت آغاز شده و برمبنای واریته و اقلیم‌های مختلف تا بهار سال آینده ادامه دارد، رشد تولید قطعی خواهد بود.

    شادلو ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که حداقل افزایش تولید محصولات باغی و مرکبات نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد خواهد بود.

    نایب رئیس اتحادیه باغداران افزود: امسال پیش بینی می‌شود که تولید مرکبات به بیش از ۸ میلیون تن برسد که ۴ میلیون تن از این میزان پرتقال خواهد بود.

    به گفته او، تجربه سنوات گذشته اثبات کرده که در خصوص محصولات باغی اعم از مرکبات ظرفیت ۵۰ درصدی برای صادرات وجود دارد.

    شادلو گفت: با روان سازی صادرات علاوه بر ارزآوری، جلوی ضایعات گرفته می‌شود که براین اساس امکان افزایش ۳۰ درصدی تولید وجود دارد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *