×
×

تولید ۹.۵ میلیون تن میوه‌های گرمسیری هدفگذاری شد

  • کد نوشته: 483306
  • ۲۸ تیر ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران( ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، زهرا جلیلی مقدم مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری معاونت امور باغبانی گفت: در برنامه هفتم اصلاح، نوسازی و جایگزینی ۳۳۰ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری پیش‌بینی شده است. جلیلی‌مقدم افزود: براساس اهداف برنامه هفتم، سالانه به طور متوسط […]

    تولید ۹.۵ میلیون تن میوه‌های گرمسیری هدفگذاری شد
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران( ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، زهرا جلیلی مقدم مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری معاونت امور باغبانی گفت: در برنامه هفتم اصلاح، نوسازی و جایگزینی ۳۳۰ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری پیش‌بینی شده است.

    جلیلی‌مقدم افزود: براساس اهداف برنامه هفتم، سالانه به طور متوسط ۶۵ هزار هکتار از باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری باید اصلاح، نوسازی و یا با ارقام جدیدی جایگزین شوند.

    او ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی انجام شده، به منظور افزایش کمی و کیفی تولید و استفاده بهینه از نهاده‌ها، در باغات درجه دو عملیات اصلاحی انجام می‌دهیم و در باغات درجه سه و فرسوده که قابلیت اصلاح ندارند و محصولاتشان اقتصادی نیست، ارقام تجاری و سازگار با منطقه جایگزین ارقام قبلی می‌شوند.

    جلیلی‌مقدم افزود: بخش اعظم برنامه ما برای این باغات، عملیات اصلاحی و نزدیک به ۳۰ درصد نیز عملیات جایگزینی ارقام خواهد بود.

    او موضوع مصرف نهاده‌ها، منابع آبی و افزایش بهره‌وری را برای وزارت جهاد کشاورزی مهم دانست و گفت: در اهداف برنامه هفتم  نیز بر استفاده بهینه از عوامل تولید، نهاده‌های کشاورزی و آب، ارتقای بهره‌وری، تشکیل زنجیره تامین‏ اجرای الگو کشت و کشت قراردادی تاکید شده است.

    مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری معاونت امور باغبانی در همین حال بر توزیع به موقع نهاده با قیمت مناسب میان باغداران تاکید کرد و گفت: نوع کود مصرفی، کیفیت، زمان مناسب مصرف و میزان مناسب آن در بهبود کمی و کیفی محصول اثرگذار است.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *