×
×

شماره ۱۴۵ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا منتشر شد

  • کد نوشته: 477383
  • ۱۲ بهمن ، ۱۴۰۰
  • ۰
  • ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا شماره ۱۴۵ بهمن ماه ۱۴۰۰ منتشر شد. به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) ، در این شماره می خوانیم: سرمقاله – دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه تولید و اقتصاد مدیرعامل کارخانه قند تنها: باید منتظر گرانی قند و شکر باشیم ابوالفضل احمدخانلو،چهره ماندگار صنعت آرد و نان […]

    شماره ۱۴۵ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا منتشر شد
  • ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا شماره ۱۴۵ بهمن ماه ۱۴۰۰ منتشر شد.

    به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) ، در این شماره می خوانیم:

    • سرمقاله – دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه تولید و اقتصاد
    • مدیرعامل کارخانه قند تنها: باید منتظر گرانی قند و شکر باشیم
    • ابوالفضل احمدخانلو،چهره ماندگار صنعت آرد و نان کشور درگذشت
    • تشریح وضعیت روغن خانوار و صنعت تا پایان سال / خبرهای خوبی در راه است
    • رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی مواد افزودنی صنایع غذایی : با تغییر در ساختار سازمانی وزارت صمت نمیتوان انتظار بهبود شرایط را داشت
    • رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران: کنسرسیوم‌های صادراتی راهی مطمئن برای اتصال شرکت‌های ایرانی به بازارهای خارجی است
    • رییس اتاق تبریز: اهمیت تعریف مگاپروژه‌ها برای بهبود وضعیت اقتصادی استان‌ها
    • دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکوئیت، شیرینی و شکلات ایران: کمبود روغن تولیدکنندگان را زمین گیر کرد
    • اخبار شرکت‌های صنایع غذایی
    • مدیرعامل شرکت گلدن مکس: توافق تهاتر با سریلانکا، طلب ۲۵۱ میلیون دلاری ایران را زنده کرد
    • رئیس اتاق تبریز: صنایع با چالش تأمین انرژی مواجه هستند
    • اخبار صنایع غذایی جهان
    • کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت
    • مشارکت در طرح احیای جاده ابریشم گامی مهم در جهت تحقق اهداف اقتصادی اکو / همکاری اکو با پروژه احیای جاده ابریشم گامی بزرگ در کنار زدن آمریکا از مناسبات اقتصادی منطقه
    • مواد اولیه ی مصرفی صنعت بیسکویت
    • و ده ها مطلب خواندنی دیگر …

    برای اشتراک، درج خبر و یا برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه به شماره ۰۲۱۲۶۳۱۷۴۸۸ تماس حاصل فرمایید.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *