به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم:
- سرمقاله – تغذیه دانش آموزان و توزیع رایگان شیر
- مدیرعامل گروه صنعتی نجاتی (آناتا): با افزایش قیمت گندم عملا صادرات شیرینی و شکلات را به ترکیه واگذار کردیم
- رئیس اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم: کافه بیکری کسب و کار نوین در صنعت نان حجیم است
- رونمایی از برندهای جدید زرکام در بیست و یکمین نمایشگاه شیرینی و شکلات کشور
- مدیرعامل شرکت مولتی کافه: ادامه چالش تولید کننده ها با تامین مواد اولیه بسته بندی
- مدیرعامل شرکت ماشین سازی مرشدگوهر: حضور بازدیدکنندگان خارجی در نمایشگاهها شرایط صادرات را مهیا میکند
- انتخاب شخصیت صنعت غذای سال ۱۴۰۱
- اخبار شرکتهای صنایع غذایی
- مدیرعامل شرکت صنایع غذایی الهام شبستر: صادرات برندهای اندیا و یونی فانیلی به کشورهای همسایه از عراق تا روسیه
- دبیر فدراسیون صنایع غذایی و کشاورزی ایران: امنیت غذایی در گرو ارتباط با تشکلها است
- مدیرعامل گروه تولیدی ب.آ: همزمانی حذف ارز ترجیحی و قیمتگذاری دستوری بسیاری از واحدها را دچار مشکل کرد
- امکانپذیری اصلاح و تعدیل ارزش پایه صادراتی ما کارونی، بررسی شد
- نایب رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران: نادیده گرفتن نظرات کارشناسانه بخش خصوصی در تصمیم گیریها، عامل اصلی موانع تولید
- دکتر مهدی کریمی تفرشی: علاج زخم کهنه تورم در علاج زخم پیکره تولید است
- رئیس هیئت مدیره گروه بین الملل مائده: دولت سیزدهم انتظارات بخش تولید را برآورده نکرد
- کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت
- شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند
و دهها مطلب خواندنی و جذاب دیگر …
دیدگاهتان را بنویسید