×
×

شماره ۱۵۸ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا

  • کد نوشته: 481692
  • ۶ اسفند ، ۱۴۰۱
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم: سرمقاله؛ شرایط اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۱ تاثیر آن بر صنعت غذا مدیرعامل شرکت ویلوپروتئین پارس در گفتگو با صنعت غذا: شرکت ویلو پروتئین پارس تنها شرکت در لیست سبز صادرات کنسرو ماهی به کشور روسیه مدیرعامل شرکت اوکادوفود: راه ورود […]

    شماره ۱۵۸ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم:

    • سرمقاله؛ شرایط اقتصادی ایران در سال ۱۴۰۱ تاثیر آن بر صنعت غذا
    • مدیرعامل شرکت ویلوپروتئین پارس در گفتگو با صنعت غذا: شرکت ویلو پروتئین پارس تنها شرکت در لیست سبز صادرات کنسرو ماهی به کشور روسیه
    • مدیرعامل شرکت اوکادوفود: راه ورود صنایع کوچک و متوسط به بازارهای جهانی تشکیل کنسرسیوم است
    •  واگذاری تنظیم بازار قند و شکر به انجمن صنفی کارخانه‌های قند وشکر
    • “گلا” راه صادرات لبنیات ایران به ژاپن را باز کرد
    • برگزاری چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
    • رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی‌های صنایع غذایی: با ادامه روند کنونی،آینده تولید کشور با بحران مواجه خواهد شد
    • رئیس سازمان ملی استاندارد ایران: ۹۰ درصد گوشت‌های چرخ کرده در بازار استاندارد است
    • توزیع شیر در مدارس به کجا رسید؟
    • انتخاب شخصیت صنعت غذای سال ۱۴۰۱
    • دبیر سندیکا صنایع کنسرو ایران: مصرف کنسرو ماهی ۵۰ درصد کاهش یافت/ تعیین قیمت سلیقه ای ماهی
    • تشکیل سازمان بازرگانی برای بخش خصوصی مبهم است/ تاسیس وزارت معقول‌تر بود
    • اعضای هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان گیاهان دارویی، فرآورده های غذایی و زعفران ایران انتخاب شدند
    • نمایشگاه تخصصی زندگی سالم برگزار شد
    • سندیکای صنایع کنسرو ایران در بیانیه ای خبرگان و فرهیختگان صنایع غذایی را برای حضور فعال در انتخابات اتاق بازرگانی فراخواند
    • عضو هیئت مدیره انجمن صنایع لبنی: عرضه لبنیات در طرح کالابرگ الکترونیک قطعی نیست
    • رئیس انجمن غلات ایران: ایران نیز مانند ترکیه کریدور صادرات غلات روسیه می‌شود
    • برداشت نیشکر در خوزستان به ۲.۴ میلیون تن رسید
    • اخبار صنایع غذایی جهان
    • محققان ایرانی مخمرهای ضد آلودگی انگور را شناسایی کردند
    • دستاوردهای متخصصین صنایع غذایی ایران
    • روند صنعتی شدن و تجاری‌سازی فناوری تولید آنتی‌بادی از زرده تخم‌مرغ
    • گزارش تصویری حضور هیئت ایرانی در مسکو و بازدید از نمایشگاه مواد غذایی Prodexpo
    • مدیرعامل شرکت کشت و صنعت دشت سبز غرب: دولت تسهیلات ارزان قیمت در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد
    • یونس ژائله در نشست شورای گفت‌وگوی آذربایجان شرقی: تدبیری برای تأمین نقدینگی واحدهای تولیدی اندیشیده شود
    • لزوم مسوولیت‌پذیری اتاق‌های بازرگانی
    • امیرحسین کاوه عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و مدیرعامل گروه صنعتی سدید
    • نگاه متولیان به صنعت فرآورده‌های گوشتی منصفانه نیست
    • محمدحسین فخاری، رئیس هیأت مدیره شرکت تعاونی تولیدکنندگان سوسیس و کالباس وطن: مصرف سرانه فرآورده‌های گوشتی ایرانی‌ها یک دهم آمریکایی‌هاست
    • رمضان فلاحتی، رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی: نگاه متولیان به صنعت فرآورده های گوشتی منصفانه نیست
    • اخبـار 
    • کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت
    • عصر قیمت گذاری کالاها در بازار بورس
    • عبور از اقتصاد دستوری با عرضه کالاها در بورس
    • تاثیر مهارتهای فروش بر عملکرد نیرو های فروش با نقش تعدیل کننده مشتری گرایی درصنعت پخش

    برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *