×
×

شماره ۱۶۳ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا

  • کد نوشته: 483473
  • ۱۶ مرداد ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم: سرمقاله دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته برگزار شد غلامعلی سلیمانی”بنیانگذار گروه سولیکو کاله”: با اتحاد، امکان جذب بیست هزار میلیون تن شیر در سراسر کشور فراهم می‌شود رضا باکری در دومین همایش لبنیات: سرانه مصرف لبنیات ریشه اصلی رشد تولید است […]

    شماره ۱۶۳ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم:

    • سرمقاله
    • دومین همایش صنعت لبنیات و صنایع وابسته برگزار شد
    • غلامعلی سلیمانی”بنیانگذار گروه سولیکو کاله”: با اتحاد، امکان جذب بیست هزار میلیون تن شیر در سراسر کشور فراهم می‌شود
    • رضا باکری در دومین همایش لبنیات: سرانه مصرف لبنیات ریشه اصلی رشد تولید است
    • رئیس اتاق بازرگانی تهران در دومین همایش صنعت لبنیات: به محصولات لبنی یارانه تعلق بگیرد
    • مدیرعامل گروه لبنیات هراز: محصولات این گروه با برندهای هراز، آلیما و زاگو به تمامی کشورهای همسایه صادر می شود
    • معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین همایش لبنیات: رشد ۴۵درصدی در صادرات محصولات لبنی
    • مدیرعامل شرکت نیکونام نهاوند: دولت غذای مردم را دستخوش سیاست نکند
    • مدیر بازاریابی زرفروکتوز: صنایع تبدیلی نیاز به حمایت بیشتر دولت دارند
    • مدیرعامل گروه تک ژن زیست: صادرات محصولات این شرکت به هشت کشور جهان
    • مدیرعامل اسبق شرکت صنایع شیر ایران: تنوع در تولید محصولات لبنی مشهود است
    • دبیر کمیته علمی و فنی انجمن صنایع لبنی کشور: محصولات لبنی با کیفیت بالا تولید می‌شود
    • مشاور انجمن صنایع لبنی: اهمیت مصرف شیر باید در بین مسئولین فرهنگسازی شود
    • مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان: دامپروری‌های صنعتی کشور نیاز به حمایت بیشتری دارند
    • بنیانگذار برند می ماس: قیمت‌گذاری دستوری رقابت آزاد را از بین می‌برد
    • کارخانه قند یاسوج احیاء شد
    • مرتضی سلطانی: بیش از حد نظارت شویم ولی این نباشد که هر روز از هرکجا اوضاع کار تولیدکننده را آشفته کنند / تضاد در نظارت دیده می شود
    • مدیرعامل صنایع غذایی موجان: کمبود سرمایه انسانی متخصص به بدنه اقتصاد آسیب می‌زند
    • اخبار صنایع غذایی جهان
    • مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی ساتگین: پارادوکس قرار گرفتن فرآورده‌های گوشتی دارای مجوز در فهرست کالاهای آسیب‌رسان!
    • انتخاب هیات مدیره جدید انجمن صنفی صنایع روغن نباتی
    • رونمایی از سه محصول جدید گروه زر در نمایشگاه تناسب اندام
    • در جلسه هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی/ دکتر عزیزی و دکتر فتح اللهی رئیس و نایب رئیس ماندند/ دکتر مهدی امینی دبیر انجمن شد
    • مدیرعامل شرکت آردین آفرین سوشیانت مطرح کرد: تولید انواع مکمل‌ها، ریزمغذی‌ها، ویتامین‌ها، اسیدهای آمینه و… برای غذای دام و طیور در سوشیانت
    • گزارش صنعت غذا از بیست‌ و دومین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیـــور و صنایــع وابسته
    • کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت
    • شرکت زرین ذرت شاهرود محصول جدید خود را روانه بازار کرد
    • بازار افسارکسیخته شکر
    • مروری بر خواص دانه کاکائو و فراورده‌های آن
    • مدیرعامل شرکت پاکروپارت: شرکت‌های ایرانی قابلیت صادرات به تمام نقاط دنیا را دارند
    • سه تندیس زرین جشنواره برند محبوب به برند طبیعت رسید

    و ده ها مطلب جذاب و خواندنی دیگر …

    برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *